BEL ONS +34 96 344 77 74

Woning met prachtig uitzicht op San Cristobal Alberic

Provincie Valencia / Alberic
ref: FC2020175
298.000 €
350 m2
5000 Plot
4 kamers
3 W.C.
1 zwembad
Ga terug
New Listing

Deel deze woning

Eigendom informatie

DEze owning heeft een  groot parceel en ononderbroken uitzicht is gelegen op de urbanisatie van San Cristobal. Het biedt een prachtig, verheven uitzicht. Slechts 10 minuten van de lokale stad Alberic waar u alle voorzieningen, winkels, bus en metro heeft.

Een woning met een groot potentieel, met een grote bouwgrootte van 350m2 op het bovenste gedeelte en 350m2 onderbouw en gelegen op een perceel van 5000m2. Het huis is verdeeld over één verdieping, 4 slaapkamers waarvan één met en-suite, een ruime gastenbadkamer en 1 kleine doucheruimte, ingebouwde kasten in drie van de slaapkamers en extra kastruimte op de gang. Witte aliminium kozijnen met jaloezieën in het hele huis.

U komt deze woning binnen via een enkele poort en er is ook een dubbele poort die leidt naar een garage en veel parkeerruimte buiten.

De charmante, betegelde portiek begroet u en leidt u naar het voorste gedeelte van het pand. Een lichte en luchtige hal met toegang tot de onderbouw en leidt naar de keuken en de woon-/eetkamer. De keuken van ongeveer 47m2 heeft een provisiekast voor opslag en een kleine bijkeuken.

Een eiland met afzuigkap ligt in het midden van de kithcen en is omgeven door inbouwkasten van hout en marmeren werkbladen. Dit leidt naar de ruime eet/woonruimte van 68m2 met schoorsteen en AC-kanalen, warme lucht in het hele gebouw. Tegelvloeren in het hele pand. We hebben toegang tot het achterste terras door middel van aliminiumschuifdeuren en glazen deuren die het mogelijk maken om voldoende licht in de kamer te krijgen, het terras is bijna de volledige breedte van het huis is gelegen aan de achterzijde van het pand, en biedt een prachtig panoramisch uitzicht en uitzicht op zowel het zwembad van 12x9 en de tennisbaan, die beide een beetje werk nodig hebben, maar bieden een groot potentieel.

Het terrein bestaat uit pijnbomen en lokale planten en bloemen.

Deze woning biedt een grote onderbouw die geschikt is voor een aparte onafhankelijke woonruimte van 350m2 en heeft directe toegang tot de tuin en de interne toegang tot het bovenste gedeelte van de woning.

Informatie over de omgeving.

De populaire San Cristobal urbanisatie die op ongeveer 5/6 km van de stad Alberic en 40 km van Valencia ligt. Dit is een gevestigde urbanisatie die vanwege de hoogte een indrukwekkend uitzicht heeft op het omliggende platteland.

De urbanisatie heeft een eigen sociale club. Er zijn schoolbusroutes van de urbanisatie naar de stad Alberic. In de stad Alberic zijn alle stedelijke voorzieningen aanwezig, waaronder medische voorzieningen, metro naar Valencia, banken en winkels, supermarkten, sportfaciliteiten, scholen en lokale diensten.

Er zijn treinroutes die Alberic met de stad Valencia verbinden in 50 minuten. De toegang tot de snelweg A7 ligt op 5 minuten afstand van de urbanisatie San Cristobal. Steden als Alzira en Xativa, waar we ziekenhuizen, internationale scholen, hypermarkten en restaurants vinden, bevinden zich op 15 minuten afstand.

Bedankt voor het nemen van de tijd om onze presentatie en referenties van vorige klanten openlijk te lezen.

 

Wat kunnen we u vertellen over deze woning?

Basisinformatie over gegevensbescherming: Beheerder: FOUND VALENCIA PROPERTY, S.L.U. Doel: Jouw vragen en opmerkingen beantwoorden. Je schrijft je in op onze tweewekelijkse nieuwsbrief als je ons je toestemming geeft. Rechtmatigheid: De gegeven toestemming. Ontvangers: Gegevens worden niet doorgegeven aan derden. Rechten: Je kunt je rechten uitoefenen op: toegang, rectificatie en verwijdering, alsmede overige rechten, door een e-mail te sturen naar welcome@foundvalencia.com. Dit wordt nader toegelicht in ons Privacybeleid.

CaracterísticasGerelateerde eigenschappen

ref: FC2050047

240.000 €

Provincie Valencia / Alberic

250 m2
2400 Plot
4 kamers
3 W.C.
1 zwembad

ref: FC2020958

260.000 €

Provincie Valencia / Alberic

162 m2
2342 Plot
5 kamers
3 W.C.
1 zwembad

ref: FC2020977

230.000 €

Provincie Valencia / Alberic

175 m2
2300 Plot
4 kamers
2 W.C.
1 zwembad

Plaats