BEL ONS +34 96 344 77 74

Woning in L´Eliana Valencia gelegen op een perceel van 2.212m2

Provincie Valencia / La Eliana
ref: FC2020652
450.000 €
230 m2
2212 Plot
4 kamers
3 W.C.
Ga terug

Deel deze woning

Eigendom informatie

Deze woning in L´Eliana Valencia ligt op een groot hoekperceel van 2.212m2.

Het is op loopafstand van lokale voorzieningen en diensten zoals openbaar vervoer, supermarkten, winkelcentra en apotheken en een korte rit naar de stad Valencia (16km) via de CV35 en is goed verbonden met andere belangrijke wegen zoals de A3 en A7.

De omliggende gebieden zoals het Vallesa-bos en het natuurpark van de Turia-rivier maken dit een ideale locatie om te genieten van het leven op het platteland met alle voordelen van een bruisende stad.

Deze woning met 4 slaapkamers en 3 badkamers van 230m2 is gebouwd in 1971 en heeft sindsdien geprofiteerd van voortdurende renovatie.

Alles op één niveau vinden we een woonkamer van 60m2 met een verschillende toegang naar buiten.

De woonkamer komt uit op een overdekt terras dat dankzij het prachtige uitzicht en de gebruikte materialen een zeer rustige uitstraling heeft. De open keuken biedt een grote ruimte die groot genoeg is voor een tafel met granieten werkbladen en moderne kasten. Naast de keuken is er een bijkeuken en een complete badkamer.

De woning heeft ook 4 slaapkamers, allemaal met ingebouwde kasten en een van hen ensuite. Er zijn ook 2 extra badkamers, waarvan één met een douche en de andere met een complete badkamer. Alle ramen zijn voorzien van een houten omlijsting in mallorquina stijl, waardoor er veel lichtinval is in het hele pand. Er zijn opmerkelijke voorbeelden van "mobila" timmerwerk in het hele huis, alle vloeren zijn betegeld.

De gemeentebelasting bedraagt ongeveer 1.050€ per jaar. Deze belasting wordt jaarlijks aan het gemeentehuis betaald.

Informatie over het gebied.

L'Eliana of La Eliana in Valencia is een grote en zeer gevestigde kosmopolitische voorstad van Valencia, gelegen op 15 km van het stadscentrum. Het is echt een prachtige plek om te wonen.

Er zijn uitstekende communicatieverbindingen van en naar La Eliana met de CV35, de metro en verschillende buslijnen naar Valencia en de omliggende steden.

Alle stedelijke voorzieningen zijn beschikbaar in L'Eliana en er zijn vele uitstekende restaurants, bars en cafés in en rond de stad en een groot commercieel winkelcentrum heeft alle grote winkels. Er zijn prive/ internationale scholen in L'Eliana (Iale, Cambridge House) met schoolbusdiensten vanuit vele bestemmingen in Valencia.

Bedankt dat u de tijd neemt om deze presentatie te lezen en neem contact met ons op voor alle hulp die we kunnen bieden.

Found Valencia kan helpen met alle aspecten van het interieurontwerp, de planning en de bouw. Voorbeelden van eerdere projecten zijn op aanvraag beschikbaar.

Wat kunnen we u vertellen over deze woning?

Basisinformatie over gegevensbescherming: Beheerder: FOUND VALENCIA PROPERTY, S.L.U. Doel: Jouw vragen en opmerkingen beantwoorden. Je schrijft je in op onze tweewekelijkse nieuwsbrief als je ons je toestemming geeft. Rechtmatigheid: De gegeven toestemming. Ontvangers: Gegevens worden niet doorgegeven aan derden. Rechten: Je kunt je rechten uitoefenen op: toegang, rectificatie en verwijdering, alsmede overige rechten, door een e-mail te sturen naar welcome@foundvalencia.com. Dit wordt nader toegelicht in ons Privacybeleid.

CaracterísticasGerelateerde eigenschappen

ref: FC2020967

890.000 €

Provincie Valencia / La Eliana

372 m2
1379 Plot
4 kamers
2 W.C.
1 zwembad

ref: FL1010051

990.000 €

Provincie Valencia / La Eliana

658 m2
1832 Plot
8 kamers
4 W.C.
1 zwembad

ref: FC2020978

475.000 €

Provincie Valencia / La Eliana

300 m2
756 Plot
4 kamers
2 W.C.
1 zwembad

Plaats