BEL ONS +34 96 344 77 74

VOOR HUREN - Vrijstaand huis volledig hervormd in El Cabañal Valencia.

Provincie Valencia / Valencia Stad
ref: FR6060091
2.000 €
114 m2
0 Plot
3 kamers
2 W.C.
Ga terug

Deel deze woning

Eigendom informatie

VOOR HUREN

Vrijstaand huis volledig hervormd in El Cabañal Valencia.

De woning ligt op slechts enkele meters van het strand en is verdeeld over drie verdiepingen:

Op de hoofdverdieping hebben we een grote woonkamer met keuken met alle apparatuur, deze verdieping heeft een mooi terras en een gastentoilet.

Op de eerste verdieping hebben we twee slaapkamers en een badkamer waarvan één de hoofdslaapkamer met kasten is, op deze verdieping is er ook nog een terras.

De laatste en bovenste verdieping heeft een grote zolderkamer met gerestaureerde houten balken met grote inbouwkasten en een badkamer.

Alle kamers van het huis hebben A/C zowel warm als koud.

We willen de nadruk leggen op de grote lichtinval in alle kamers, evenals de materialen en details die zijn gebruikt bij de renovatie. Er zijn twee onafhankelijke ketels, thermisch-akoestische ramen, detectoren voor water, gas en luchtvochtigheid. Er is ook verlichting met LED-verlichting.

Dit is een eigenschap waarbij de stijl van de Valenciaanse architectuur van het gebied wordt gecombineerd met de huidige materialen, zonder de essentie te verliezen die de eigenschappen van het gebied kenmerkt.

Het gebied:

El Cabañal is een van de meest populaire gebieden in de buurt van de stad en een van de belangrijkste maritieme districten van Valencia. Sinds de negentiende eeuw is het als culturele en sociale gemeenschap toegenomen, vanwege het sterk representatieve karakter. Tot 1897 heette het Pueblo Nuevo del Mar (Nieuwe Stad van de Zee), maar vanaf die datum veranderde het zijn dominantie als Cabañal. Het ligt naast de haven van de stad en dicht bij de bekende stranden "La Malvarrosa" en "La Patacona" en heeft vervoermiddelen om het centrum in minder dan een kwartier te bereiken.

Wat kunnen we u vertellen over deze woning?

Basisinformatie over gegevensbescherming: Beheerder: FOUND VALENCIA PROPERTY, S.L.U. Doel: Jouw vragen en opmerkingen beantwoorden. Je schrijft je in op onze tweewekelijkse nieuwsbrief als je ons je toestemming geeft. Rechtmatigheid: De gegeven toestemming. Ontvangers: Gegevens worden niet doorgegeven aan derden. Rechten: Je kunt je rechten uitoefenen op: toegang, rectificatie en verwijdering, alsmede overige rechten, door een e-mail te sturen naar welcome@foundvalencia.com. Dit wordt nader toegelicht in ons Privacybeleid.

Características



Gerelateerde eigenschappen

ref: FP3040893

1.245.000 €

Provincie Valencia / Valencia Stad

214 m2
0 Plot
4 kamers
4 W.C.
1 zwembad

ref: FP3040892

1.200.000 €

Provincie Valencia / Valencia Stad

197 m2
0 Plot
4 kamers
3 W.C.
0 zwembad

ref: FL3030379

2.028.800 €

Provincie Valencia / Valencia Stad

195 m2
0 Plot
3 kamers
3 W.C.
0 zwembad

Plaats