BEL ONS +34 96 344 77 74

Villa van 340m2 te koop in La Eliana Valencia

Provincie Valencia / La Eliana
ref: FC2020955
570.000 €
340 m2
1200 Plot
5 kamers
3 W.C.
1 zwembad
Ga terug

Deel deze woning

Eigendom informatie

Deze goed gepresenteerde woning, heeft een perceel van 1.200m2 grond en een hoofdgebouw van 340m2, bestaande uit 5 tweepersoons slaapkamers en 3 badkamers.

De verdeling is als volgt;

Begane grond: bestaat uit een hal, die veel kastruimte en veel licht biedt. Een paar treden hoger vinden we een slaapkamer (ideaal als kantoor) en een gastentoilet.
Tot slot vinden we een lichte woonkamer met een open haard als het centrale middelpunt van de kamer (60m2), met grote ramen en een moderne en warme sfeer op hetzelfde moment.
Vanuit de woonkamer hebben we toegang tot een overdekte veranda met uitzicht op de tuin en het zwembad.
De keuken is volledig uitgerust en met inbouwapparatuur, mooie Silestone werkbladen en ernaast vinden we een grote bijkeuken en een wasruimte met wastafel en uitgang naar buiten, completeert de verdieping 2 dubbele slaapkamers delen een familie badkamer en een master bedroom en-suite met kleedkamer en badkamer.

Zolder. Ruime zolder ideaal als slaapkamer, speelkamer, TV..etc.. Het heeft een solariumterras met een aangenaam uitzicht op de groene omgeving.
De tuinen zijn goed onderhouden met verschillende gebieden, terras, tuin, zwembad en barbecue, plus een tuinhuisje van ongeveer 40m2. De woning heeft pre-installatie voor airconditioning en centrale verwarming op aardgas.

Alle ramen zijn voorzien van dubbel glas en PVC kozijnen. De woning heeft overal tegelvloeren, plus al het timmerwerk is wit gelakt.
De tuinen bieden automatische irrigatie, er is een zwembad met een afmeting van 8mX5mX2m volledig gefilterd en betegeld, het biedt ook romeinse treden.
Bij de ingang is er plaats voor 3 auto's en automatische poort.
Documentatie over het gebied.

L'eliana Valencia is een grote en gevestigde kosmopolitische buitenwijk van Valencia op 15 km van het stadscentrum van Valencia. Het is een mooie plek om te wonen. Er zijn uitstekende communicatieverbindingen vanuit L'eliana met de CV35-snelweg, de metro en diverse buslijnen naar Valencia en omliggende steden.
Alle stedelijke voorzieningen zijn beschikbaar in L'Eliana en er zijn vele uitstekende restaurants, bars en cafés in de omgeving en een groot commercieel centrum heeft alle winkels en bedrijven.
Wij danken u dat u de tijd hebt genomen om deze presentatie te lezen en verzoeken u contact met ons op te nemen voor eventuele hulp die wij u kunnen bieden.

 

Wat kunnen we u vertellen over deze woning?

Basisinformatie over gegevensbescherming: Beheerder: FOUND VALENCIA PROPERTY, S.L.U. Doel: Jouw vragen en opmerkingen beantwoorden. Je schrijft je in op onze tweewekelijkse nieuwsbrief als je ons je toestemming geeft. Rechtmatigheid: De gegeven toestemming. Ontvangers: Gegevens worden niet doorgegeven aan derden. Rechten: Je kunt je rechten uitoefenen op: toegang, rectificatie en verwijdering, alsmede overige rechten, door een e-mail te sturen naar welcome@foundvalencia.com. Dit wordt nader toegelicht in ons Privacybeleid.

Gerelateerde eigenschappen

ref: FC2020978

475.000 €

Provincie Valencia / La Eliana

300 m2
756 Plot
4 kamers
2 W.C.
1 zwembad

ref: FC2020660

490.000 €

Provincie Valencia / La Eliana

454 m2
1300 Plot
6 kamers
4 W.C.
1 zwembad

ref: FC2020692

450.000 €

Provincie Valencia / La Eliana

300 m2
1000 Plot
4 kamers
4 W.C.
1 zwembad

Plaats