BEL ONS +34 96 344 77 74

Vastgoed te koop met uitzicht in Valencia

Provincie Valencia / Alberic
ref: FC2020740
250.000 €
337 m2
1954 Plot
3 kamers
3 W.C.
1 zwembad
Ga terug

Deel deze woning

Eigendom informatie

Dit grote pand van 337m2 staat op een groot perceel van 1.954m2 met een uitstekend open uitzicht op het omliggende platteland.

De begane grond bestaat uit een woonkamer met een grootte van ongeveer 40m2 en heeft natuurstenen muren, een houten open haard en hoge plafonds met balkenplafonds. Deze ruimte komt uit op een overdekt terras met uitzicht op de tuin, waardoor een natuurlijke uitbreiding van de woonkamer ontstaat.

De open keuken, volledig uitgerust met kasten, granieten aanrechtbladen en ingebouwde apparatuur. Op deze etage vinden we een badkamer en een grote hoofd-en-suite badkamer.

Op de bovenverdieping is er een open ruimte met capaciteit voor 2 slaapkamers en voorbereid voor een badkamer.

Tot slot vinden we in de kelder een garage, een tweepersoonskamer en een badkamer die ideaal is voor de gasten. Naast een wijnkelder, een wasruimte en een machinekamer.

Het land heeft grasvelden en mediterrane planten en bomen met een automatisch irrigatiesysteem. Het is een gebied dat het hele jaar door kan worden genoten. Het heeft ook een zwembad en een spectaculair uitzicht op de omgeving door de hoogte van het perceel.

Alle ramen in deze woning hebben aluminium kozijnen en zijn voorzien van dubbel glas.

Versterkte voordeur, airconditioning units, mooie parketvloeren en rustieke tegels.

Belastingen en onkosten.

De gemeentebelasting of IBI bedraagt € 350 per jaar en de gemeenschapsuitgaven bedragen € 150 per kwartaal, inclusief onderhoud, toezicht en sociale club.

INFORMATIE OVER DIT GEBIED

De locatie van deze villa biedt alle noodzakelijke voorzieningen voor het dagelijks leven op slechts enkele kilometers van de urbanisatie, zoals winkels, medische centra, bars, openbaar vervoer met inbegrip van een metrostation, enz.

 De woonwijk zelf biedt ook diensten aan zoals een basissupermarkt en een bar/restaurant ... Het is ook zeer dicht bij internationale en particuliere scholen en op slechts 50 minuten van de luchthaven van Manises en 40 minuten van de stad Valencia. Bedankt dat u de tijd neemt om deze presentatie te lezen en neem contact met ons op voor alle hulp die we u kunnen bieden.

Wat kunnen we u vertellen over deze woning?

Basisinformatie over gegevensbescherming: Beheerder: FOUND VALENCIA PROPERTY, S.L.U. Doel: Jouw vragen en opmerkingen beantwoorden. Je schrijft je in op onze tweewekelijkse nieuwsbrief als je ons je toestemming geeft. Rechtmatigheid: De gegeven toestemming. Ontvangers: Gegevens worden niet doorgegeven aan derden. Rechten: Je kunt je rechten uitoefenen op: toegang, rectificatie en verwijdering, alsmede overige rechten, door een e-mail te sturen naar welcome@foundvalencia.com. Dit wordt nader toegelicht in ons Privacybeleid.

CaracterísticasGerelateerde eigenschappen

ref: FR6060110

3.000 €

Provincie Valencia / Alberic

960 m2
2400 Plot
6 kamers
4 W.C.
0 zwembad

ref: FC2020740

250.000 €

Provincie Valencia / Alberic

337 m2
1954 Plot
3 kamers
3 W.C.
1 zwembad

ref: FC2020557

299.000 €

Provincie Valencia / Alberic

384 m2
2000 Plot
3 kamers
3 W.C.
1 zwembad

Plaats