BEL ONS +34 96 344 77 74

Valencia, San Cristobal Alberic huis te koop

Provincie Valencia / Alberic
ref: FC2050047
240.000 €
250 m2
2400 Plot
4 kamers
3 W.C.
1 zwembad
Ga terug

Deel deze woning

Eigendom informatie

Country villa te koop met behoefte aan werkzaamheden aan het exterieur en de tuinen.

We zijn in staat om te helpen met alle aspecten van de bouw en schaven. Referenties beschikbaar.

Moderne stijl villa te koop in de gated community van "San Cristobal" in Alberic, 35 minuten van Valencia en slechts 10 minuten van de stad Alberic waar er een metro vervoersverbinding naar Valencia stad.

Gebouwd in 2002 en gepresenteerd aan de markt vanaf vandaag, deze 250m2 woning is gelegen op 2.400m2 grond en bestaat uit een woonruimte en keuken, 4 tweepersoons slaapkamers en 3 badkamers op de hoofdverdieping en een lagere doorschijnende vloer, ideaal voor de verbouwing tot gastenverblijf verdeeld over de lagere verdieping. Er is ook veel bergruimte.

BEGANEGROND.- Een ruime hal met veel natuurlijke lichtinval verwelkomt u in deze prachtige woning. Het beschikt over een grote woonkamer en eetkamer met een totale grootte van 45m2 en een moderne volledig ingerichte keuken, afgewerkt met een goede standaard en compleet met elektrische huishoudelijke apparaten.

De keuken leidt naar de tuin waar we een groot overdekt terras vinden met een barbecue en de tuinen, ideaal om het hele jaar door van het Valenciaanse weer te genieten.

Op deze verdieping vinden we ook 4 tweepersoonsslaapkamers, allen voorzien van ingebouwde kasten. De hoofdslaapkamer is en-suite en heeft een eigen kleedkamer.

KELDER- Op deze verdieping is er 2 autogarage, een bijkeuken en een complete badkamer. Er is ook een groot potentieel en ruimte om deze ruimte om te bouwen tot een gastenverblijf.

Alle ramen zijn voorzien van dubbel glas met aluminium kozijnen.

De woning is voorzien van een porseleinen tegelvloer. Landelijke telefoon en internet zijn beschikbaar.

De woning heeft elektrische centrale verwarming, en 2 airconditioning units (in de woonkamer en master en-suite).

GRONDEN. Geweldige kenmerken van deze woning zijn de onderhoudsarme tuinen en de zeer privé gelegen buitenruimte. Er is een 8X4m volledig gefilterd zwembad met Romeinse treden.

BELASTINGEN.

De gemeentebelasting (IBI) is 550€ per jaar en de gemeenschapskosten zijn 49€ per maand. Dit omvat het onderhoud, de veiligheidsdienst en de toegang tot de sociale club 'club social'.

Wat kunnen we u vertellen over deze woning?

Basisinformatie over gegevensbescherming: Beheerder: FOUND VALENCIA PROPERTY, S.L.U. Doel: Jouw vragen en opmerkingen beantwoorden. Je schrijft je in op onze tweewekelijkse nieuwsbrief als je ons je toestemming geeft. Rechtmatigheid: De gegeven toestemming. Ontvangers: Gegevens worden niet doorgegeven aan derden. Rechten: Je kunt je rechten uitoefenen op: toegang, rectificatie en verwijdering, alsmede overige rechten, door een e-mail te sturen naar welcome@foundvalencia.com. Dit wordt nader toegelicht in ons Privacybeleid.

CaracterísticasGerelateerde eigenschappen

ref: FC2020913

425.000 €

Provincie Valencia / Alberic

306 m2
1849 Plot
4 kamers
5 W.C.
1 zwembad

ref: E2020006

35.000 €

Provincie Valencia / Alberic

0 m2
0 Plot
0 kamers
0 W.C.
0 zwembad

ref: FC2020580

150.000 €

Provincie Valencia / Alberic

321 m2
1517 Plot
4 kamers
1 W.C.
1 zwembad

Plaats