SPAIN +34 96 344 77 74 | UK +44 (0)8000 243 140 | USA +1 888 489 1746

Traditioneel herenhuis met binnenplaats/binnentuin

Provincie Valencia / Càrcer
ref: FC2020589
220.000 €
303 m2
120 Plot
5 kamers
3 W.C.
Ga terug
Reduced Price

Deel deze woning

Eigendom informatie

Paleis van de 20e eeuw, gelegen in de stad Alcántera de Xuquer, 48 kilometer van het centrum van Valencia (40 minuten) en 59 km (40 minuten) van de luchthaven van Valencia, vinden we het pittoreske dorpje Alcántera de Xuquer.

In deze stad is dit paleisachtige bouwwerk, met ongeveer 303m2, in verschillende gebouwen gebouwd.

Het huis is gebouwd met hoogwaardige materialen met respect voor de traditie die al tientallen jaren in de Valenciaanse periode wordt gebruikt voor gezinswoningen. Met tegelvloeren, mobila (massief) houten balken en gecapitonneerde plafonds en handgeschilderde keramiek geeft dit alles deze woning een groots karakter.

De woning is verdeeld over twee verdiepingen + zolderruimte en heeft het volgende:

4 slaapkamers, 2 volledige badkamers + 1 toilet, 1 grote woonkamer met open haard, keuken, eetkamer, studeerkamer, bibliotheek, tuin, patio, wasruimte en verschillende terrassen.

 De binnenplaats is gewoon een prachtige ruimte en heeft een gevoel van grandeur. Ook biedt het fruitbomen als citroen, granaatappel, mispel... een honderdjarige palmboom en bougainville.

De verdeling is als volgt:

Begane grond.- Ingang, woonkamer van 50m2 en directe toegang tot de patio, u heeft toegang tot de studio van 60m2 via de patio, die op zijn beurt leidt tot een prachtige tuin met ongeveer 120m2. Een traditionele keuken met bijkeuken, marmeren aanrechtbladen. Als aanvulling op de vloer een badkamer en een slaapkamer.

Bovenste verdieping. Er zijn 3 grote slaapkamers die een grote familiebadkamer delen met een grote inloopdouche. We vinden ook een master en-suite met badkamer, ook een groot solarium.

Daarnaast is het pand als het belangrijkste element te benadrukken zijn de kunst details zoals verschillende sculpturen, reliëfs en beelden die de authenticiteit, karakter en originaliteit te verlenen aan deze eigenschap, gewelfde plafonds, details van de handgeschilderde keramiek, grote deur van de Castiliaanse stijl aan de ingang.

Alcàntera del Xúquer heeft een bevolking van ongeveer 1.400 inwoners. Het is gelegen op de noordelijke helling van de Serra Grossa, op de rechteroever van de rivier de Júcar en de Sellent, en naast de naburige stad Càrcer, waarmee ze een gezamenlijke verstedelijking vormen als gevolg van de stedelijke ontwikkeling.

De lokale keuken is vooral bekend om zijn rijstgerechten, zoals "arròs amb fesols i naps" arroz caldoso, evenals het zoete dat bekend staat als "arnadí", gemaakt met pompoen.

Het natuurgebied El Pinar de Borja, dat een grote bosmassa heeft, ligt op 2 km van de stad. Wat de monumenten betreft, valt de parochiekerk op die gewijd is aan de Onbevlekte Ontvangenis (VXII eeuw).

U bereikt dit dorp vanuit Valencia via de A7 motorwa y van Valencia.

Wat kunnen we u vertellen over deze woning?

Basisinformatie over gegevensbescherming: Beheerder: FOUND VALENCIA PROPERTY, S.L.U. Doel: Jouw vragen en opmerkingen beantwoorden. Je schrijft je in op onze tweewekelijkse nieuwsbrief als je ons je toestemming geeft. Rechtmatigheid: De gegeven toestemming. Ontvangers: Gegevens worden niet doorgegeven aan derden. Rechten: Je kunt je rechten uitoefenen op: toegang, rectificatie en verwijdering, alsmede overige rechten, door een e-mail te sturen naar welcome@foundvalencia.com. Dit wordt nader toegelicht in ons Privacybeleid.

CaracterísticasGerelateerde eigenschappen

ref: FC2020589

220.000 €

Provincie Valencia / Càrcer

303 m2
120 Plot
5 kamers
3 W.C.
0 zwembad

Plaats