BEL ONS +34 96 344 77 74

Strand appartement te koop in Canet

Provincie Valencia / Canet
ref: FP3030245
180.000 €
97 m2
4 kamers
2 W.C.
1 zwembad
Ga terug

Deel deze woning

Eigendom informatie

Appartement aan zee net ten noorden van Valencia in Canet.

Wij presenteren dit kant-en-klare appartement in Canet aan de internationale markt.

Het appartement van 97m2 bestaat uit 4 tweepersoonsslaapkamers, twee badkamers, een moderne keuken en woonkamer en 3 terrassen (20m2 en 9m2 die vanuit de woonkamer leiden) en een 4m2 terras in een van de slaapkamers.

Het appartement ligt op enkele minuten van het strand, in een zeer goed onderhouden gebouw, compleet met een lift en toegang tot het strand en dat slechts 2 jaar geleden werd hervormd.

De lichte woonkamer van 25m2 heeft directe toegang tot een terras en de moderne functionele keuken is voorzien van witte kasten en ingebouwde apparatuur. Het appartement beschikt over dubbele beglazing en heeft nieuwe kozijnen die zoals onlangs vervangen zijn. Dit appartement heeft gemeenschappelijke ruimtes met tuinen en een gemeenschappelijk zwembad. De gemeentebelasting bedraagt 450€ per jaar en de gemeenschapskosten bedragen 180€ per kwartaal.

INFORMATIE OVER HET GEBIED

Canet d'En Berenguer is gelegen op een strategische plaats voor toerisme vanwege de nabijheid van de provinciale hoofdsteden, 20 km van Valencia en 30 km van Castellón. Beide steden zijn toeristische bestemmingen voor duizenden bezoekers die ze als vakantiebestemming kiezen vanwege de vele attracties die ze te bieden hebben. Canet ligt ook op slechts een paar kilometer afstand van prachtige natuurgebieden zoals de Sierra Calderona of La Sierra de Espadán, gerenommeerde natuurparken en waar u tal van activiteiten kunt uitvoeren zoals wandelen, quadbiken of mountainbiken.

Wat kunnen we u vertellen over deze woning?

Basisinformatie over gegevensbescherming: Beheerder: FOUND VALENCIA PROPERTY, S.L.U. Doel: Jouw vragen en opmerkingen beantwoorden. Je schrijft je in op onze tweewekelijkse nieuwsbrief als je ons je toestemming geeft. Rechtmatigheid: De gegeven toestemming. Ontvangers: Gegevens worden niet doorgegeven aan derden. Rechten: Je kunt je rechten uitoefenen op: toegang, rectificatie en verwijdering, alsmede overige rechten, door een e-mail te sturen naar welcome@foundvalencia.com. Dit wordt nader toegelicht in ons Privacybeleid.

CaracterísticasGerelateerde eigenschappen

ref: FP3030245

180.000 €

Provincie Valencia / Canet

97 m2
0 Plot
4 kamers
2 W.C.
1 zwembad

Plaats