BEL ONS +34 96 344 77 74

Prestigieus onroerend goed te koop Los Monasterios Puzol Valencia

Provincie Valencia / Puzol
ref: FL10110717
2.500.000 €
1017 m2
2296 Plot
4 kamers
6 W.C.
1 zwembad
Ga terug

Deel deze woning

Eigendom informatie

Spectaculaire minimalistische woning gebouwd in 2007 gelegen in de prestigieuze woonwijk Los Monasterios Puzol Valencia.

*Let op: Dit huis is gelegen met uitzicht op de kustlijn van waarschijnlijk een van de meest verhoogde gebieden van Los Monasterios. Het uitzicht op zee en de bergen is gewoonweg adembenemend en het pand is in uitstekende staat.

Bezichtiging is een echte aanrader.

Het huis is tot in detail ontworpen met behulp van de hoogste kwaliteit materialen die beschikbaar zijn op de markt. De meer dan 1.000 m2 bebouwde oppervlakte, omvat een eigen lift, een brede lichtgevende sociale zone die uitkomt op een ongelooflijk veranda terras met alle pracht en praal van het ongelooflijke uitzicht, een grote keuken van geïntegreerd ontwerp met apparatuur van de eerste kwaliteit ingebedde, wasserij, elektrische jaloezieën, keramische steengoed vloeren en parket in de kamers, 4 slaapkamers (het omvat een Master en-suite die alle een verdieping in beslag neemt, 3 kleedkamers, een kantoor, een mini-keuken en een prive-terras), 5 complete baden en een hoffelijk toilet.

Er delen van het huis die perfect zijn om extra slaapkamers en badkamers te creëren.

De woning biedt vloerverwarming en airconditioning. Het huis heeft ook een verwarmd zwembad dat uitkomt op de tuin en is perfect voor het hele jaar door te gebruiken. Het biedt ook zonnepanelen.

De woning biedt zeer grote ruimtes, alle slaapkamers hebben ingebouwde kasten en een aantal kleedkamers, de plafonds zijn hoog en het perceel ingang en de tuin ruimtes bieden een uitstekende architectonische stroom.

Het huis wordt onderhouden volgens een onberispelijke standaard.

Los Monasterios is een van de beste en meest exclusieve woonwijken van Valencia Spanje.

Gelegen op slechts 15 minuten rijden van de stad, is het de perfecte optie om te genieten van de zee en de bergen. Nabijgelegen stedelijke gebieden zoals Puzol dorp, bieden u de faciliteiten van supermarkten en tankstations.

Het gebied omvat een aantal van de meest exclusieve internationale scholen van de stad, evenals particuliere sportclubs. De luchthaven ligt op slechts 10 minuten rijden en er is een metrostation in de buurt.

Wat kunnen we u vertellen over deze woning?

Basisinformatie over gegevensbescherming: Beheerder: FOUND VALENCIA PROPERTY, S.L.U. Doel: Jouw vragen en opmerkingen beantwoorden. Je schrijft je in op onze tweewekelijkse nieuwsbrief als je ons je toestemming geeft. Rechtmatigheid: De gegeven toestemming. Ontvangers: Gegevens worden niet doorgegeven aan derden. Rechten: Je kunt je rechten uitoefenen op: toegang, rectificatie en verwijdering, alsmede overige rechten, door een e-mail te sturen naar welcome@foundvalencia.com. Dit wordt nader toegelicht in ons Privacybeleid.

Gerelateerde eigenschappen

ref: FC2020646

1.950.000 €

Provincie Valencia / Puzol

583 m2
1118 Plot
4 kamers
5 W.C.
1 zwembad

ref: FC2020655

650.000 €

Provincie Valencia / Puzol

250 m2
1060 Plot
4 kamers
2 W.C.
0 zwembad

ref: FL2020536

2.850.000 €

Provincie Valencia / Puzol

980 m2
2800 Plot
8 kamers
8 W.C.
1 zwembad

Plaats