BEL ONS +34 96 344 77 74

Prachtige minimalistische villa te koop in Bétera Valencia.

Provincie Valencia / Betera
ref: FC2020972
375.000 €
220 m2
800 Plot
4 kamers
3 W.C.
Ga terug

Deel deze woning

Eigendom informatie

We zijn verheugd om deze prachtige minimalistische villa in Bétera Valencia op de markt te brengen.

Dit gebied van Valencia is zeer goed gelegen, met goede openbaar vervoerdiensten, de nabijheid van de luchthaven van Valencia en de toegang tot veel van de internationale en prive-scholen in de omgeving.

Er zijn alle stedelijke faciliteiten beschikbaar, waaronder scholen, medische diensten, supermarkten, dierenklinieken en lokale diensten op slechts 1,5 km van de urbanisatie. Het eigenlijke gebied waar de woning is gelegen is van grote schoonheid en biedt een prachtig uitzicht.

Deze goed gepresenteerde woning heeft 800m2 grondbezit en een hoofdbezit van 220m2 dat 4 tweepersoonskamers en 3 badkamers (waarvan één en suite) omvat, allen verdeeld over 2 verdiepingen.

De begane grond. We ontvangen een lichte inkomhal. Een kantoor met kamerbrede ramen met ingebouwde kasten, deze kamer kan worden gebruikt als een gastenslaapkamer.

Een grote woonkamer en eetkamer met dubbele hoogte en met ramen van plafond tot vloer en van muur tot muur.

De woning is voorzien van airconditioning verdeeld in 4 zones.

De keuken is modern en volledig ingericht en voorzien van een groot ontbijteiland en Silestone aanrechtbladen, aan de keuken is een wasruimte met toegang tot de tuinen.

Er is een badkamer met douche op deze verdieping.

Deze verdieping biedt een grote Master suite met badkamer met douche en dubbele wastafels en geïntegreerde kleedkamer, evenals twee dubbele slaapkamers met ingebouwde kasten die een badkamer met bad delen.

Alle ramen zijn van aluminium en hebben dubbele beglazing.

De tuinen zijn onderhoudsarm met een gazon en planten die typisch zijn voor dit deel van Spanje.

Er is buitenverlichting in de tuin in de hele omheining. Er is parkeergelegenheid in het pand met een capaciteit voor twee auto's.

De gemeentelijke belasting of IBI bedraagt ongeveer € 1.000 per jaar.

INFORMATIE OVER DIT GEBIED.

Bétera is een gebied dicht bij de Scorpion golfclub en ongeveer 18 kilometer ten noordwesten van het stadscentrum van Villa Valencia, de locatie geeft u al het nodige comfort voor het dagelijks leven omdat het zeer dicht bij winkels, medisch voorzieningen, bars, openbaar vervoer, etc. ligt. Het is ook zeer dicht bij internationale / privé-scholen, op slechts 15 minuten van de luchthaven van Valencia en 25 minuten van de stad Valencia.

Wat kunnen we u vertellen over deze woning?

Basisinformatie over gegevensbescherming: Beheerder: FOUND VALENCIA PROPERTY, S.L.U. Doel: Jouw vragen en opmerkingen beantwoorden. Je schrijft je in op onze tweewekelijkse nieuwsbrief als je ons je toestemming geeft. Rechtmatigheid: De gegeven toestemming. Ontvangers: Gegevens worden niet doorgegeven aan derden. Rechten: Je kunt je rechten uitoefenen op: toegang, rectificatie en verwijdering, alsmede overige rechten, door een e-mail te sturen naar welcome@foundvalencia.com. Dit wordt nader toegelicht in ons Privacybeleid.

CaracterísticasGerelateerde eigenschappen

ref: FC2020929

465.000 €

Provincie Valencia / Betera

313 m2
1229 Plot
4 kamers
2 W.C.
0 zwembad

ref: FC2020916

1.150.000 €

Provincie Valencia / Betera

500 m2
600 Plot
4 kamers
6 W.C.
1 zwembad

ref: FL1020013

1.200.000 €

Provincie Valencia / Betera

589 m2
2050 Plot
4 kamers
3 W.C.
0 zwembad

Plaats