BEL ONS +34 96 344 77 74

prachtig huis met uitzicht op het Valenciaanse platteland

Provincie Valencia / Torrent
ref: B2050037
395.000 €
300 m2
1012 Plot
4 kamers
4 W.C.
1 zwembad
Ga terug
Reduced Price

Deel deze woning

Eigendom informatie

We presenteren aan de markt een prachtig huis met uitzicht op het Valenciaanse platteland, met grote nabijheid van het vliegveld en de stad Valencia.

Dit prachtige pand van 300m2 dat te koop is in Valencia onderscheidt zich door de groene omgeving en het uitzicht door de hoogte.

De woning is gelegen op 1.012m2 aangelegde grond en is verdeeld over twee verdiepingen. Deze woning is gastvrij met een grote hal, een moderne keuken met een eethoek voor 4 personen en alle apparatuur is innoxstaal en ingebouwd.  

De woonkamer met een grootte van 35m2 is verdeeld in twee verschillende sferen, deze woon/zitkamer leidt naar een overdekt buitenterras met uitzicht op de tuinen en het adembenemende uitzicht over het nabijgelegen Valenciaanse platteland en het bos. Vanuit de ontvangsthal zijn er 3 tweepersoons slaapkamers op dit niveau. Op deze verdieping zijn er extra ingebouwde kasten voor extra opslag en een complete badkamer. Tot slot vinden we op deze verdieping de elegante master en-suite.

De trap leidt van de centrale hal naar de benedenverdieping waar een ruimte is die ideaal is voor gasten met keuken en zitkamer, bijkeuken, opslagruimte, beleefdheidsbadkamer, er is ook een garage met capaciteit en een grote werkplaats / gereedschapsruimte. Vanaf dit niveau is de ingang naar de tuinen, met weinig onderhoud en grasvelden. Er is een zwembad van 8X4m, volledig gefilterd, betegeld en een romeinse trap. En een heerlijke barbecue. 

Informatie over het gezochte gebied van Valencia is zeer goed onderhouden en wordt gecommuniceerd op slechts 20 minuten rijden van het centrum van Valencia en 15 minuten van de luchthaven van Valencia. Er is een korte rit vanaf het metrostation en er is een bushalte in de buurt van het centrum van Valencia. Torrente beschouwen als "tweede stad in Valencia voor haar bevolking en diensten biedt een brede selectie van bars en restaurants, een groot commercieel centrum, het metrostation en alle noodzakelijke dagelijkse voorzieningen. Er zijn internationale / particuliere scholen in de buurt en de toegang tot de snelweg Alicante-Barcelona is uitstekend. 

Wat kunnen we u vertellen over deze woning?

Basisinformatie over gegevensbescherming: Beheerder: FOUND VALENCIA PROPERTY, S.L.U. Doel: Jouw vragen en opmerkingen beantwoorden. Je schrijft je in op onze tweewekelijkse nieuwsbrief als je ons je toestemming geeft. Rechtmatigheid: De gegeven toestemming. Ontvangers: Gegevens worden niet doorgegeven aan derden. Rechten: Je kunt je rechten uitoefenen op: toegang, rectificatie en verwijdering, alsmede overige rechten, door een e-mail te sturen naar welcome@foundvalencia.com. Dit wordt nader toegelicht in ons Privacybeleid.

CaracterísticasGerelateerde eigenschappen

ref: B2050041

799.000 €

Provincie Valencia / Torrent

425 m2
1780 Plot
3 kamers
3 W.C.
1 zwembad

ref: B2050037

395.000 €

Provincie Valencia / Torrent

300 m2
1012 Plot
4 kamers
4 W.C.
1 zwembad

ref: FC2020610

450.000 €

Provincie Valencia / Torrent

500 m2
3000 Plot
5 kamers
3 W.C.
1 zwembad

Plaats