SPAIN +34 96 344 77 74 | UK +44 (0)8000 243 140 | USA +1 888 489 1746

Penthouse te koop in Sedavi Valencia

Provincie Valencia / Sedavi
ref: FP3030088
228.000 €
95 m2
3 kamers
2 W.C.
Ga terug

Deel deze woning

Eigendom informatie

Penthouse te koop in Sedavi Valencia.

Deze woning bestaat uit de volgende, 95 m2 met een zeer grote woonkamer, volledig ingerichte keuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers en een prachtig breed terras.

Het is gelegen in Sedavi, bekend als een van de belangrijkste producenten van meubels in onze provincie, de gemeente Sedaví het is gelegen ten zuiden van de stad Valencia, in de regio van l'Horta Sud. Het appartement biedt niet alleen een hoge kwaliteit afwerking, maar een gebied met alle voorzieningen (zoals hieronder beschreven) De grote woonkamer is het belangrijkste kenmerk van deze eigenschap, Het heeft een groot terras met uitzicht op een mooie straat.

De woonkamer is zeer licht en rustig. De keuken is volledig uitgerust met kasten met een grote opslagcapaciteit en de volgende apparatuur; oven, kookplaat en afzuigkap. De hoofdslaapkamer heeft een eigen badkamer.

Er is warme en koude airconditioning in alle kamers. Er is ook hoge snelheidsinternet beschikbaar in dit gebied.

Het gebied is een zeer gevestigde buurt met alle benodigde diensten op loopafstand. (supermarkt, school, gezondheidscentrum...) Het belangrijkste monument is de Parochiekerk van Onze-Lieve-Vrouw van de Rosary, de negentiende eeuw. Dit religieuze gebouw is waarschijnlijk het meest representatieve van de gemeente. Het is eigentijds in stijl en sinds de bouw ervan tot op heden is het het belangrijkste monumentale gebouw van de stad geworden, evenals het meest gewaardeerde en geliefde door de mensen van Sedaví. Het is slechts tien minuten rijden naar het centrum van Valencia en 14 km naar het vliegveld.

Meer informatie hieronder, neem contact met ons op voor alle hulp die we kunnen bieden.

Wat kunnen we u vertellen over deze woning?

Basisinformatie over gegevensbescherming: Beheerder: FOUND VALENCIA PROPERTY, S.L.U. Doel: Jouw vragen en opmerkingen beantwoorden. Je schrijft je in op onze tweewekelijkse nieuwsbrief als je ons je toestemming geeft. Rechtmatigheid: De gegeven toestemming. Ontvangers: Gegevens worden niet doorgegeven aan derden. Rechten: Je kunt je rechten uitoefenen op: toegang, rectificatie en verwijdering, alsmede overige rechten, door een e-mail te sturen naar welcome@foundvalencia.com. Dit wordt nader toegelicht in ons Privacybeleid.

CaracterísticasGerelateerde eigenschappen

ref: FP3030088

228.000 €

Provincie Valencia / Sedavi

95 m2
0 Plot
3 kamers
2 W.C.
0 zwembad

Plaats