BEL ONS +34 96 344 77 74

Montserrat V159

Provincie Valencia / Puzol
ref: FC2020646
1.950.000 €
583 m2
1118 Plot
4 kamers
5 W.C.
1 zwembad
Ga terug

Deel deze woning

Eigendom informatie

Found Valencia zijn verheugd om dit prachtige pand op de markt te brengen, gelegen in de exclusieve gesloten urbanisatie van Monasterios, net buiten Valencia stad. 


Gebouwd in 2009, deze twee verdiepingen boven de kelder is in turn-key conditie en wordt geleverd met prachtig aangelegde tuinen en een zwembad in een rustige omgeving met zuid-oostelijke oriëntatie. Er zijn ook prachtige uitzichten op zee vanaf de bovenste verdieping van het pand. De totale perceelsgrootte is 1.118 m2. 

Deze luxe 4 slaapkamer + kantoorgebouw wordt aangevuld met alleen de meest moderne accenten en hoogwaardige afwerkingen, die een verlichtingsconcept omvatten dat, in lijn met de rest van de speciale kenmerken van het pand, de architect "Cintia Varela" wilde niet over het hoofd zien.  Verborgen zonnepanelen, klimaatbeheersing in 3 sectoren, massief houten vloeren, houten plafonds en synthetische houten panelen in de hal, tegels in keramiek "Antikoloniaal van Porcelanosa", een zoutchloreringsbad (zelfreinigend met automatische verborgen afdekking) en buitendouche met warm water, 3 zones aan de buitenzijde met ambientalistische muziek aangedreven door "Bose" en een aparte was- en strijkruimte vervolledigt het pand. 

Gezien het exclusieve karakter van het pand, wordt het beschermd door een beveiligingssysteem met 8 camera's. Buiten is er parkeergelegenheid voor 5 voertuigen. De parkeergarage wordt dagelijks geprogrammeerd om de rookafvoer te filteren. 

De villa zelf verwelkomt ons met een indrukwekkende hal met dubbele hoogte, die leidt naar de 3 belangrijkste gebieden van het huis.

Aan de voorzijde, op de begane grond, is er toegang tot de slaapkamers, die allen toegang hebben tot de tuin en het zwembad.  Twee van deze slaapkamers zijn toegankelijk via een aparte ruimte, en beide hebben kleedkamers en badkamers. De master suite zelf is compleet met een kleedkamer en een badkamer met zowel een bad als een douche.  Alle slaapkamers worden net als de rest van het huis verwarmd door middel van koude en warme airconditioning en vloerverwarming. Er is een ingebouwde geluidsinstallatie die, net als de rest van de villa, onafhankelijke stations heeft.

Aan de andere kant van de ingang, de woonkamer leidt ons naar een exclusieve eetkamer, met een houten plafond, en een decoratieve open haard. Zowel de woonkamer als de eetkamer, hebben uitgangen naar de grote veranda. De volledig uitgeruste keuken, die verbonden is met de eetkamer met schuifdeuren, is perfect geïntegreerd om een open ruimte te creëren voor vermaak, maar ook voor een meer functioneel dagelijks leven. Alles bij elkaar genereert het warmte en een gevoel van gastvrijheid en gezelligheid, ideaal voor zowel het gezinsleven als voor het amusement. De keuken heeft een onafhankelijke toegang tot zowel de ingang van de villa als de tuin. 

Op de bovenverdieping bevindt zich de tweede woonkamer van de villa.  Hier vinden we een prachtige grote ruimte met een prachtig uitzicht op de zee en Valencia. De verdieping biedt volledige onafhankelijkheid voor de gasten met een vierde slaapkamer compleet met eigen badkamer en kleedkamer.  Het heeft dezelfde kenmerken als de benedenverdieping in termen van airconditioning en andere faciliteiten.

De buitenkant van deze woning, naast de perfecte inrichting, is ontworpen om een sfeer van ontspanning te creëren, of het nu bij het zwembad is, op de ligbedden, op de overdekte veranda, of buiten eetruimte die wordt geleverd compleet met barbecue-installaties, een goed uitgeruste keuken en een toilet. 

Zoals elke luxe woning, heeft het een indrukwekkende grote garage voor het parkeren van voertuigen. Er is ook voldoende opbergruimte en toegang tot het toilet en de rustruimte.

Over het geheel genomen is dit een prachtig ontworpen woning, die een perfecte aanvulling vormt op het moderne design en de moderne afwerking, en het gebruik van licht, ruimte en de natuurlijke omgeving maximaliseert. Het is net zo perfect voor het gezinsleven, voor degenen die graag vermaken of voor degenen die gewoon willen genieten van de pracht en praal van een prachtig ontworpen en afgewerkte woning. 

Monsterios

De exclusieve omgeving van Monasterios, is gelegen in een bevoorrechte locatie van natuurlijke schoonheid, aan de voet van de Sierra Calderona berg, en op slechts 3 kilometer afstand van de Middellandse Zee. Valencia stad ligt op slechts 17 km van de snelweg en 20 minuten van de luchthaven. Het complex heeft particuliere beveiligingsdiensten voor haar bewoners, en personeel in dienst voor het onderhoud en de landschapsarchitectuur van het complex. Er is ook een restaurant, een kapel en een country club uitgerust met een conferentieruimte compleet met projectiescherm, een speeltuin, een leesclub, en diverse sportfaciliteiten.  Er zijn verschillende internationale privé-scholen in de buurt, waardoor het ideaal is voor gezinnen die zich elders vestigen.  De stad Pucol, die met het openbaar vervoer verbonden is met Valencia, ligt op slechts 11 minuten rijden, en is volledig onderhouden met alle gebruikelijke stedelijke voorzieningen.

Wat kunnen we u vertellen over deze woning?

Basisinformatie over gegevensbescherming: Beheerder: FOUND VALENCIA PROPERTY, S.L.U. Doel: Jouw vragen en opmerkingen beantwoorden. Je schrijft je in op onze tweewekelijkse nieuwsbrief als je ons je toestemming geeft. Rechtmatigheid: De gegeven toestemming. Ontvangers: Gegevens worden niet doorgegeven aan derden. Rechten: Je kunt je rechten uitoefenen op: toegang, rectificatie en verwijdering, alsmede overige rechten, door een e-mail te sturen naar welcome@foundvalencia.com. Dit wordt nader toegelicht in ons Privacybeleid.

Gerelateerde eigenschappen

ref: FC2020906

550.000 €

Provincie Valencia / Puzol

248 m2
1157 Plot
4 kamers
4 W.C.
1 zwembad

ref: FL1010617

3.900.000 €

Provincie Valencia / Puzol

691 m2
1190 Plot
6 kamers
6 W.C.
1 zwembad

ref: FL1010011

1.570.000 €

Provincie Valencia / Puzol

900 m2
3267 Plot
7 kamers
7 W.C.
1 zwembad

Plaats