BEL ONS +34 96 344 77 74

Luxe woning in de prestigieuze woonwijk van El Bosque Valencia

Provincie Valencia / El Bosque Chiva
ref: FC2030115
1.200.000 €
520 m2
3000 Plot
5 kamers
4 W.C.
13 zwembad
Ga terug

Deel deze woning

Eigendom informatie

Wij zijn verheugd om deze zeer unieke woning, gelegen in de prestigieuze woonwijk El Bosque Chiva, aan de rand van de stad Valencia, op de markt te brengen.

De toegang tot de A3 (Valencia-Madrid) ligt op 5 minuten rijden met de auto, de luchthaven van Valencia ligt op 10 minuten afstand en het centrum van Valencia ligt op 15 minuten afstand van het pand.

Het pand van ongeveer 520 m2 is gelegen op een perceel van 3.000 m2, aan de ene kant vinden we prachtige tuinen die het huis en het zwembad omringen en zijn een van de meest prominente kenmerken van dit pand, geniet van verschillende niveaus/verdiepingen als gevolg van de hoogte, zodat u een prachtig uitzicht en de beste oriëntatie om te genieten van het Valencia klimaat. Het land biedt verschillende gebieden, zoals het zwembad, barbecue, overdekte veranda met tuin badkamer.

Bij het betreden van de woning vinden we grote hal waar de slaapkamers zich bevinden, de master suite heeft grote afmetingen zowel de kleedkamer en de badkamer met jacuzzi heeft ook een overdekt terras dat wordt gebruikt als kantoor, plus drie dubbele slaapkamers met een andere badkamer.

Vanaf deze verdieping gaan we naar beneden naar de indrukwekkende keuken ingericht en uitgerust, met eetkamer, moderne kasten en witte, silestone balies.

De keuken kijkt ook uit op hetzelfde terras met een adembenemend uitzicht op het zwembad en de tuin, en daarnaast hebben we een wasruimte. De woning biedt op deze verdieping 1 tweepersoonsslaapkamer en 1 badkamer en een home cinema kamer.

Gebiedsinformatie:

De prestigieuze urbanisatie El Bosque ligt op 15 minuten van de stad Valencia en 20 km van de internationale luchthaven van Valencia.

Dit is een volgroiede en goed onderhouden woonwijk met 24-uurs beveiliging en bemande toegangscontrole. Het gebied biedt fijne eigenschappen en grote percelen met een prachtig uitzicht, het gebied biedt volledige privacy met een uitstekende nabijheid van de stad Valencia.

De urbanisatie vanwege de grote hoogte heeft een prachtig uitzicht op de omgeving, die wordt omgeven door sinaasappelgroeven en een groot aantal wijngaarden die de stad Valencia aan de Middellandse Zee bereiken. De beroemde El Bosque Golf Club is gelegen in de urbanisatie. Uitstekende par 74 golfclub, nabijgelegen restaurants en faciliteiten en een prachtig uitzicht zijn alle voordelen van het leven in El Bosque.

Deze volwassen urbanisatie biedt 24 uur bemande toegangscontrole, de dichtstbijzijnde supermarkt en bars liggen op 5 minuten rijden van El Bosque.

Er is een sport-en country club met een Olympisch zwembad en tennis, paddle-banen, en een restaurant gelegen in de urbanisatie, evenals een manege, tennisclub tussen verschillende sportfaciliteiten. De toegang tot de snelweg A3 (Valencia-Madrid) is 5-8 minuten met de auto en de plaatselijke winkels en supermarkt liggen op 5 minuten van El Bosque.

Er is een uitstekende selectie van internationale/private scholen in Valencia en de buscollectie is beschikbaar voor deze scholen. De omgeving biedt een zeer persoonlijke en rustige manier van leven, maar een uitstekende nabijheid van de stad Valencia.

 

Wat kunnen we u vertellen over deze woning?

Basisinformatie over gegevensbescherming: Beheerder: FOUND VALENCIA PROPERTY, S.L.U. Doel: Jouw vragen en opmerkingen beantwoorden. Je schrijft je in op onze tweewekelijkse nieuwsbrief als je ons je toestemming geeft. Rechtmatigheid: De gegeven toestemming. Ontvangers: Gegevens worden niet doorgegeven aan derden. Rechten: Je kunt je rechten uitoefenen op: toegang, rectificatie en verwijdering, alsmede overige rechten, door een e-mail te sturen naar welcome@foundvalencia.com. Dit wordt nader toegelicht in ons Privacybeleid.

CaracterísticasGerelateerde eigenschappen

ref: FC2030121

499.000 €

Provincie Valencia / El Bosque Chiva

280 m2
500 Plot
5 kamers
3 W.C.
1 zwembad

ref: FC2020105

383.000 €

Provincie Valencia / El Bosque Chiva

300 m2
700 Plot
5 kamers
4 W.C.
1 zwembad

ref: B2040099

450.000 €

Provincie Valencia / El Bosque Chiva

600 m2
1600 Plot
5 kamers
5 W.C.
0 zwembad

Plaats