BEL ONS +34 96 344 77 74

Luxe turnkey appartement Valencia stad

Provincie Valencia / Valencia Stad
ref: FP3040910
570.000 €
152 m2
3 kamers
2 W.C.
Ga terug
Reduced Price

Deel deze woning

Eigendom informatie

Found Valencia presenteert dit prachtig en compleet gerenoveerd pand met een uitstekende en centrale locatie en uitzicht op de botanische tuin van de Universiteit van Valencia.

De kwaliteit en oog voor detail in dit huis van 153 m2 zijn duidelijk bij binnenkomst en het is afgewerkt tot op de laatste mm van kwaliteit en precisie. De beste materialen zijn gebruikt en het is gemaakt door de zeer gerespecteerde Valenciaanse architect Ramon Esteve.

Het bestaat uit een dag- en nachtgedeelte en is volledig gebruiksklaar.

De ruime woonkamer met geïntegreerde keuken valt op door de grote ramen die uitkijken op de tuinen van de universiteit. De keuken heeft alle inbouwapparatuur van toonaangevende merken. De woonkamer valt op als een uitnodigende open ruimte met uitzicht op de hoofdgevel van het gebouw. Naast het veel natuurlijk licht, biedt de keuken veel opbergruimte en elk detail is gebouwd met het oog op functionaliteit.

In het nachtgedeelte zijn er drie tweepersoonsslaapkamers en twee complete badkamers. De hoofdslaapkamer heeft een en-suite badkamer en kleedkamer, in dit gedeelte van het pand is er ook een wasruimte en extra opslag.

Het pand is voorzien van porseleinen tegels, eikenhouten vloeren, prachtige verlichting met dimmerschakelaars, binnenverlichting in alle kasten, buitenschrijnwerk met thermische brugonderbreking en een breed gamma aan andere kenmerken die dit pand tot een uniek en exclusief huis maken, ontworpen door Ramon Esteve.

Neem contact op met Found Valencia voor meer informatie, maar ook voor details over de kwaliteiten van dit prachtig pand.

Wat kunnen we u vertellen over deze woning?

Basisinformatie over gegevensbescherming: Beheerder: FOUND VALENCIA PROPERTY, S.L.U. Doel: Jouw vragen en opmerkingen beantwoorden. Je schrijft je in op onze tweewekelijkse nieuwsbrief als je ons je toestemming geeft. Rechtmatigheid: De gegeven toestemming. Ontvangers: Gegevens worden niet doorgegeven aan derden. Rechten: Je kunt je rechten uitoefenen op: toegang, rectificatie en verwijdering, alsmede overige rechten, door een e-mail te sturen naar welcome@foundvalencia.com. Dit wordt nader toegelicht in ons Privacybeleid.

CaracterísticasGerelateerde eigenschappen

ref: FP3040707

750.000 €

Provincie Valencia / Valencia Stad

142 m2
55 Plot
3 kamers
3 W.C.
0 zwembad

ref: FC2030184

800.000 €

Provincie Valencia / Valencia Stad

358 m2
0 Plot
4 kamers
4 W.C.
0 zwembad

ref: FP3040602

530.000 €

Provincie Valencia / Valencia Stad

121 m2
0 Plot
3 kamers
2 W.C.
0 zwembad

Plaats