BEL ONS +34 96 344 77 74

Luxe kustvilla in Valencia

Provincie Valencia / Gandia
ref: FC2020620
700.000 €
533 m2
0 Plot
4 kamers
4 W.C.
1 zwembad
Ga terug

Deel deze woning

Eigendom informatie

Luxe villa aan de kust in Gandia, Valencia (Luxe materialen)

Gelegen in een privé urbanisatie in Gandia, wordt het huis in uitstekende staat gepresenteerd.

Het huis is volledig gerenoveerd door een goed bekend Valenciaanse ontwerper met alleen de hoogste kwaliteit materialen. De vloeren zijn allemaal van natuurlijk hout, en deze lopen perfect door de drie verdiepingen van het huis, evenals de trap, wat een gevoel van continuïteit in het huis geeft.

Het sfeervolle verlichtingsontwerp is een sterk punt van het huis en creëert verschillende sferen in de verschillende ruimtes, afhankelijk van de voorkeur.

Het huis is verdeeld over drie verdiepingen met een totale oppervlakte van 533 vierkante meter en 80 vierkante meter volledig privé-buitenruimte.

Op de eerste verdieping vinden we een spectaculaire open woon-eetkamer die volledig naar buiten toe open is, maar ook een televisieruimte, ontspannings- en eetruimte bevat. Er is ook een keuken op deze verdieping.

De bovenverdieping heeft 4 slaapkamers en 4 badkamers. De Masterbedroom is een unieke ruimte om uit te rusten met een aparte doucheruimte, badruimte, kantoor en kleedkamer.

De begane grond is ontworpen als een multifunctionele vrijetijdsruimte in het huis, maar heeft ook een volledig onafhankelijke keuken, badkamer, fitnessruimte en televisie.

De buitenruimte omvat een prachtig terras met twee kookzones die zo zijn ontworpen dat ze volledig in het landschap van de tuin geïntegreerd zijn en compleet zijn met barbecue, oven, koelkast en keramische kookplaat.

De woning biedt prachtige afwerkingen en de nieuwste technische innovaties in het airconditioningsysteem door middel van kanalen (ducts), het verwarmingssysteem zelf, en in alle andere elementen van het huis.

Bedankt dat u de tijd neemt om onze presentatie te lezen. Neem contact met ons op om een bezichtiging te boeken.

Wat kunnen we u vertellen over deze woning?

Basisinformatie over gegevensbescherming: Beheerder: FOUND VALENCIA PROPERTY, S.L.U. Doel: Jouw vragen en opmerkingen beantwoorden. Je schrijft je in op onze tweewekelijkse nieuwsbrief als je ons je toestemming geeft. Rechtmatigheid: De gegeven toestemming. Ontvangers: Gegevens worden niet doorgegeven aan derden. Rechten: Je kunt je rechten uitoefenen op: toegang, rectificatie en verwijdering, alsmede overige rechten, door een e-mail te sturen naar welcome@foundvalencia.com. Dit wordt nader toegelicht in ons Privacybeleid.

Gerelateerde eigenschappen

ref: FC2040049

825.000 €

Provincie Valencia / Gandia

450 m2
1780 Plot
4 kamers
5 W.C.
1 zwembad

ref: FC2020620

700.000 €

Provincie Valencia / Gandia

533 m2
0 Plot
4 kamers
4 W.C.
1 zwembad

ref: FC2020481

750.000 €

Provincie Valencia / Gandia

400 m2
1000 Plot
6 kamers
5 W.C.
1 zwembad

Plaats