BEL ONS +34 96 344 77 74

Luxe huis te koop Los Monasterios Puzol Valencia

Provincie Valencia / Puzol
ref: FL2020536
1.800.000 €
900 m2
2800 Plot
8 kamers
8 W.C.
1 zwembad
Ga terug

Deel deze woning

Eigendom informatie

Wij presenteren aan de markt een luxe huis gelegen in de prestigieuze omgeving van Monesterios Puzol Valencia.

Dit gebied is erg populair bij internationale klanten omdat het enkele van Valencia's meest gevestigde internationale scholen biedt en het strand op slechts 4 km afstand ligt.

Dit prachtige huis heeft een totale bouwgrootte van 980m2 en is prachtig gelegen op een perceel van 2800m2 aan aangelegde tuinen.

Het zwembad is zeer goed gelegen op het perceel en is omgeven door planten en bomen die typisch zijn voor dit deel van de Middellandse Zee.

Deze woning is ideaal voor een zeer grote familie, omdat het biedt massa's ruimte en grote prive-terrassen. (zes in totaal).

Het hoofdhuis bestaat uit 8 grote tweepersoonsslaapkamers, 8 badkamers, een winter- en zomersalon met geïntegreerde jacuzzi. grote eetkamers, grote zalen, drie complete keukens, twee wasruimtes, recreatieruimtes en alle slaapkamers leiden naar een eigen terras. De benedenverdieping van het huis is bestemd voor gebruik in de zomer, omdat het direct uitmondt op de zomerterrassen en in lijn met het zwembad.

Deze woning is gebouwd in 1989 van de beste materialen en heeft een oost-zuid-oostelijke oriëntatie met uitzicht op de Middellandse Zee in de verte.

Aanvullende informatie,

Dit huis biedt centrale verwarming, airconditioning en voldoende ruimte voor extra gastenverblijf, marmeren vloeren, prachtige Valencia tegels, zeer grote kamers en terrassen, garage voor 5 auto's met een uitzonderlijk hoge elektrische toegangsdeur. Massa's ruimte voor opslag, snelle internetverbinding.

Informatie over de directe omgeving.

Deze urbanisatie is een prestigieus project, gelegen in het natuurpark Sierra Calderona, op slechts 13 km van Valencia stad via de A-7 snelweg. Het is 4 km van de stad Puzol en het Puzol-strand ligt op 7 km afstand. De urbanisatie heeft 24-uurs bewaking, een exclusieve Country Club en diverse sportfaciliteiten waaronder tennisbanen, voetbalveld, 5 zwembaden, basketbalvelden, paddlebanen, golfbaan en een kinderspeelplaats. De Escorpion Golf Club ligt op 18 km afstand en er zijn 3 jachthaven havens in de buurt en de dichtstbijzijnde is 11 km afstand, in de Pobla de Farnals. Er is een selectie van uitstekende internationale en particuliere scholen in de buurt en deze omvatten de American School of Valencia, Caxton College en CEU San Pablo. Deze scholen bieden busdiensten aan voor leerlingen uit de omgeving. Het openbaar vervoer omvat regelmatige lokale bussen naar de stad Puzol en het strand, evenals verbindingen naar de Valencia Metro via Rafelbunyol. 

 

Wat kunnen we u vertellen over deze woning?

Basisinformatie over gegevensbescherming: Beheerder: FOUND VALENCIA PROPERTY, S.L.U. Doel: Jouw vragen en opmerkingen beantwoorden. Je schrijft je in op onze tweewekelijkse nieuwsbrief als je ons je toestemming geeft. Rechtmatigheid: De gegeven toestemming. Ontvangers: Gegevens worden niet doorgegeven aan derden. Rechten: Je kunt je rechten uitoefenen op: toegang, rectificatie en verwijdering, alsmede overige rechten, door een e-mail te sturen naar welcome@foundvalencia.com. Dit wordt nader toegelicht in ons Privacybeleid.

CaracterísticasGerelateerde eigenschappen

ref: 2020475

590.000 €

Provincie Valencia / Puzol

330 m2
1300 Plot
6 kamers
3 W.C.
1 zwembad

ref: FL1010617

3.900.000 €

Provincie Valencia / Puzol

691 m2
1190 Plot
6 kamers
6 W.C.
1 zwembad

ref: FL1010618

2.900.000 €

Provincie Valencia / Puzol

578 m2
1106 Plot
4 kamers
4 W.C.
1 zwembad

Plaats