BEL ONS +34 96 344 77 74

Luxe huis te koop in La Cañada Valencia Spanje

Provincie Valencia / La Cañada
ref: FL1010605
1.150.000 €
1000 m2
2632 Plot
6 kamers
5 W.C.
1 zwembad
Ga terug

Deel deze woning

Eigendom informatie

Bezichtiging zeer aan te bevelen. Luxe huis te koop in La Cañada, Valencia

Gelegen op 12 km van Valencia stad en biedt ook uitstekend openbaar vervoer en voorzieningen in de buurt.

Het terrein van dit luxe huis is 2632,45 m2. Met voetgangers toegangsdeur en een andere automatische poort voor voertuigen die toegang geeft tot de 4 onafhankelijke garages met automatische deuren.

De grond is praktisch onderhoudsvrij en deze woning is zeer privé. Het huis is gebouwd in 1992 en is in een onberispelijke staat van onderhoud. Het biedt grote ruimtes, veel natuurlijk licht en er zijn overal hoogwaardige materialen gebruikt.

GARDEN. Volledig gerenoveerd en aangelegd, water en elektriciteit besparende systemen. Kunstgras. Aromatische kruiden

Verwarmde ZWEMMENPOL.- 80.000 liter met filter, verlichting, betegeld. Schuifluikbeveiliging voor de winter. Automatische reinigingsvloer. Verwarmd door een pomp tot 28º. water en lucht hydro-massage.

TENNIS.- volle baan met absorberende vloer en sneldrogend tapijt. Verlichting met 12 lantaarnpalen voor 's nachts.

EIGENSCHAPPELIJKHEID - Begane grond, eerste verdieping en mezzanine. Gebouwd oppervlak ongeveer 1000m2, toegang tot het huis via de hoofdingang en garage.

GROUNDFLOOR.- vier-auto betegelde garage, grote speelzalen (disco) met een dansvloer, bar, biljarttafel, vergaderruimte, enz. Andere eenheden op deze verdieping zijn grote bijkeuken, opslag, wijnkelder, het heeft ook een ruimte om te worden gebruikt door thuis hulpdienst met een slaapkamer, badkamer en eethoek. distributeur met toegang tot de eerste verdieping en machinekamer waar vinden we de airconditioning machines en verwarmingsketels, waterontharder, drukvaten, filters, 500l watertank. en 200l warmteaccu's. Allemaal laag stroomverbruik.

EERSTE VLOER De accommodatie bestaat uit een hal die toegang geeft tot een grote woonkamer met licht dat door een dakraam en serrekamer komt. Directe toegang vanuit de hal naar een groot terras met uitzicht op de tuinen en het zwembad. In de woonkamer is er toegang tot een volledig uitgeruste grote keuken en vanuit de hal is er toegang tot een hal die toegang geeft tot een grote slaapkamer met een grote kledingkast (6 deuren) en een eigen badkamer en heeft ook toegang tot een badkamer en twee dubbele slaapkamers. In de hal beneden is er een trap die leidt naar de mezzanine. De gehele verdieping van de woning is van Italiaans marmer met uitzondering van de slaapkamers die tapijten en hout hebben.

MEZZZANINA.- met keramische vloer, licht, airconditioning en terras.

INFORMATIE OVER DIT GEBIED

La Cañada is een zeer gewilde wijk van Valencia vanwege de nabijheid van de stad Valencia, terwijl het omgeven is door de natuur en het platteland. Er zijn alle stedelijke voorzieningen beschikbaar in La Cañada, waaronder medische centra, nationale en internationale scholen, winkels en diensten, bars en restaurants. Er zijn twee metrostations in La Cañada die verbinding maken met Valencia en er zijn verschillende openbare buslijnen die de verschillende urbanisaties van La Cañada verbinden met het winkelcentrum Heron City en de stad Paterna. De internationale luchthaven van Manises ligt op 8 km van La Cañada en de toegang tot de snelweg A7/E15 (Barcelona-Alicante) ligt op 3 km afstand van La Cañada.
 
Meer informatie over dit huis vindt u hieronder. 

Wat kunnen we u vertellen over deze woning?

Basisinformatie over gegevensbescherming: Beheerder: FOUND VALENCIA PROPERTY, S.L.U. Doel: Jouw vragen en opmerkingen beantwoorden. Je schrijft je in op onze tweewekelijkse nieuwsbrief als je ons je toestemming geeft. Rechtmatigheid: De gegeven toestemming. Ontvangers: Gegevens worden niet doorgegeven aan derden. Rechten: Je kunt je rechten uitoefenen op: toegang, rectificatie en verwijdering, alsmede overige rechten, door een e-mail te sturen naar welcome@foundvalencia.com. Dit wordt nader toegelicht in ons Privacybeleid.

CaracterísticasGerelateerde eigenschappen

ref: FC2020947

449.000 €

Provincie Valencia / La Cañada

328 m2
580 Plot
4 kamers
3 W.C.
1 zwembad

ref: FC2020962

425.000 €

Provincie Valencia / La Cañada

182 m2
500 Plot
3 kamers
2 W.C.
0 zwembad

ref: FC2020946

459.000 €

Provincie Valencia / La Cañada

328 m2
759 Plot
4 kamers
3 W.C.
1 zwembad

Plaats