BEL ONS +34 96 344 77 74

Landhuis met prachtig uitzicht in San Cristobal, Valencia

Provincie Valencia / Alberic
ref: FC2020111
225.000 €
270 m2
2400 Plot
3 kamers
2 W.C.
1 zwembad
Ga terug

Deel deze woning

Eigendom informatie

Landhuis met prachtig uitzicht in San Cristobal, Valencia.


We zijn blij dat we dit landhuis met uitzicht in San Cristobal Alberic Valencia op de markt kunnen presenteren.

Het huis ligt op slechts enkele minuten van een metrostation met frequente service naar de stad Valencia en is klaar om in te trekken.

Dit gebied biedt grote percelen grond en een uitstekende hoogte om te genieten van de prachtige omgeving.

De woning staat op een perceel van 2400m2. Het hoofdgebouw bestaat uit 270 m2 en is verdeeld over 2 verdiepingen. Er is een zeer grote garage onder het hoofdhuis die ideaal is voor het creëren van extra gastenaccommodatie.

De eerste verdieping bestaat uit een terras met toegang tot de voordeur van het huis, een woonkamer met open haard, open keuken en directe toegang tot een tweede terras waar u kunt genieten van het prachtige uitzicht over het platteland.

Op de benedenverdieping vinden we een grote garage met toilet en bijkeuken en met een groot potentieel voor meer slaapkamers of een nieuwe recreatieruimte.

Het zwembad is 11 x 5m, met een volledig filtersysteem met veel privacy, omgeven door een groot betegeld terras, met echt een geweldig uitzicht. Dit gebied maakt het mogelijk om het hele jaar door te ontspannen in de buitenlucht.

Het terrein bestaat uit een aangelegde tuin met bomen, een moestuin en een zelfstandig gebouw met een zeer grote Spaanse barbecue - Paellero.

Belastingen en onkosten.

De gemeentebelasting of IBI bedraagt 500€ per jaar en de gemeenschapskosten bedragen 500€ per jaar.

De urbanisatie San Cristobal ligt op 7 km van de stad Alberic en 40 km van Valencia. Deze urbanisatie biedt een prachtig uitzicht op het omliggende platteland.

De urbanisatie heeft een eigen sociale club. Dit gebied is bedoeld voor het hele jaar door of voor het hebben van een vakantiehuis in een rustige omgeving. Er zijn schoolbusroutes van de urbanisatie naar Alberic stad.

In de stad Alberic zijn alle stedelijke voorzieningen aanwezig, waaronder medische voorzieningen, banken en winkels, supermarkten, sportfaciliteiten, scholen en lokale diensten. Er zijn treinroutes die Alberic met de stad Valencia verbinden in 50 minuten. De toegang tot de snelweg A7 ligt op 5 minuten afstand van de urbanisatie San Cristobal. Op slechts enkele minuten afstand liggen steden als Alzira en Xativa, waar we ziekenhuizen, internationale scholen, hypermarkten en restaurants vinden, op 15 minuten afstand.

Bedankt om de tijd te nemen om deze presentatie te lezen, neem contact met ons op voor alle hulp die we kunnen bieden.

Wat kunnen we u vertellen over deze woning?

Basisinformatie over gegevensbescherming: Beheerder: FOUND VALENCIA PROPERTY, S.L.U. Doel: Jouw vragen en opmerkingen beantwoorden. Je schrijft je in op onze tweewekelijkse nieuwsbrief als je ons je toestemming geeft. Rechtmatigheid: De gegeven toestemming. Ontvangers: Gegevens worden niet doorgegeven aan derden. Rechten: Je kunt je rechten uitoefenen op: toegang, rectificatie en verwijdering, alsmede overige rechten, door een e-mail te sturen naar welcome@foundvalencia.com. Dit wordt nader toegelicht in ons Privacybeleid.

CaracterísticasGerelateerde eigenschappen

ref: FC2020740

250.000 €

Provincie Valencia / Alberic

337 m2
1954 Plot
3 kamers
3 W.C.
1 zwembad

ref: FL1010609

870.000 €

Provincie Valencia / Alberic

960 m2
2400 Plot
6 kamers
4 W.C.
0 zwembad

ref: FC2020997

299.000 €

Provincie Valencia / Alberic

334 m2
1200 Plot
5 kamers
3 W.C.
1 zwembad

Plaats