BEL ONS +34 96 344 77 74

Kantoor in het hart van Valencia, stadhuisplein

Provincie Valencia / Valencia
ref: FP3030428
197.000 €
62 m2
2 kamers
1 W.C.
Ga terug

Deel deze woning

Eigendom informatie

Geweldig kantoor in het hart van Valencia. Op het plein van het stadhuis; Plaza del Ayuntamiento.

Het kantoor is onlangs gerenoveerd en bestaat uit twee grote ruimtes; entree met wachtkamer en een groter kantoor met een keuken en een ruime badkamer met ligbad.

De vloer is parketvloer, de verlichting is door en door LED's, het heeft een warmwaterboiler en warm en koud AC. De entree heeft een ingebouwde garderobe met kleedkamer.

Het gebouw is een karakteristiek kantoorgebouw van de Plaza del Ayuntamiento, het heeft verschillende liften en een conciërge. Tijdens de weken van Fallas (populair festival gehouden in maart), opent het terras van het openbare gebouw om te genieten van de "mascletás" (een zeer karakteristiek evenement, met vuurwerk en de lokale bevolking die prachtige kostuums aantrekken en de stad paraderen).

Het Plaza del Ayuntamiento is het hart van Valencia waar we het centrale postkantoor, de delegatie van de schatkist, verschillende banken en kantoordelegaties kunnen vinden.

Het is 5 minuten van het centraal station van Valencia (La Estación del Norte). Naast het feit dat het het hart van de stad is, zal het binnenkort worden hervormd om een deel van het gebouw te voet te kunnen betreden.

 

Wat kunnen we u vertellen over deze woning?

Basisinformatie over gegevensbescherming: Beheerder: FOUND VALENCIA PROPERTY, S.L.U. Doel: Jouw vragen en opmerkingen beantwoorden. Je schrijft je in op onze tweewekelijkse nieuwsbrief als je ons je toestemming geeft. Rechtmatigheid: De gegeven toestemming. Ontvangers: Gegevens worden niet doorgegeven aan derden. Rechten: Je kunt je rechten uitoefenen op: toegang, rectificatie en verwijdering, alsmede overige rechten, door een e-mail te sturen naar welcome@foundvalencia.com. Dit wordt nader toegelicht in ons Privacybeleid.

CaracterísticasGerelateerde eigenschappen

ref: FP3030428

197.000 €

Provincie Valencia / Valencia

62 m2
0 Plot
2 kamers
1 W.C.
0 zwembad

ref: FB2020016

650.000 €

Provincie Valencia / Valencia

273 m2
0 Plot
0 kamers
0 W.C.
0 zwembad

ref: FB2020026

3.500.000 €

Provincie Valencia / Valencia

9000 m2
0 Plot
0 kamers
0 W.C.
0 zwembad

Plaats