BEL ONS +34 96 344 77 74

immaculately presented property with exceptional views in Valencia

Provincie Valencia / Alberic
ref: FC2020918
375.000 €
320 m2
2500 Plot
4 kamers
3 W.C.
1 zwembad
Ga terug

Deel deze woning

Eigendom informatie

Een onberispelijk gepresenteerd eigendom met een uitzonderlijk uitzicht in Valencia

FoundValencia presenteert deze woning op een privélocatie met ononderbroken panoramisch uitzicht.

De woning is gelegen in een werkelijk idyllische omgeving in de prive-gated ontwikkeling van San Cristobal Alberic.

De stad Alberic, waar u voorzieningen vindt zoals winkels, sportfaciliteiten, een metrostation (met verbinding naar de stad Valencia) en een medisch centrum, ligt op slechts 5 km van het huis.

Dit prachtige pand is een werkelijk magnifieke woning met vier slaapkamers met een prachtig panoramisch uitzicht en gecombineerd met een hoge kwaliteit afwerking en aandacht voor detail. Bij aankomst zullen de belangstellenden de prachtige ambiance bewonderen en de hoge kwaliteit van de presentatie op prijs stellen.

De woning is gelegen op een perceel van 2500m2. Het hoofdhuis is gelijkvloers en beslaat 320 m2.

Het huis heeft een brede oprijlaan en door de volgroeide tuinen kunt u echt genieten van alles wat dit prachtige pand te bieden heeft.
Het is verdeeld over twee verdiepingen en garage.

Het belangrijkste woongedeelte bevindt zich op de eerste verdieping, op entreeniveau. Er is een grote ruime woonkamer met open haard en directe toegang tot een terras, compleet met plafondventilatoren en zonneschermen die een uitstekende bescherming bieden tegen de zon in de zomer en tevens een uitbreiding van de zithoek vormen. Er is een grote volledig ingerichte keuken met bijkeuken en een deur die leidt naar een prachtig terras vanwaar u een prachtig uitzicht heeft over het omliggende platteland, een heerlijke plek om te dineren en te ontspannen.

Er is een hoofdslaapkamer met ensuite badkamer met douche en kleedruimte, nog 2 slaapkamers met inbouwkasten, een familiebadkamer, een kantoor met schappen en een garderobe completeren deze verdieping.

Op de begane grond vinden we nog een slaapkamer met en-suite badkamer en een zeer ruime ontspanningsruimte met open keuken. Deze verdieping is ideaal voor gasten.

Het zwembadgedeelte is ook op deze verdieping. Het zwembad is 8 x 4m, met romeinse treden en volledig filter systeem, met veel privacy, omgeven door een groot betegeld terras. Er is ook een kleedkamer en een 6 persoons hot tub.
Dit gebied, met prachtig ononderbroken verreikend uitzicht over het aangrenzende platteland, maakt het mogelijk om ontspannen buiten te entertainen het hele jaar door.

Er is een prachtige handgemaakte houten pergola compleet met gekleurde verlichting, die een ideale plek is om te dineren tijdens de zomermaanden, omdat het veel schaduw biedt.

De woning heeft een grote garage, met een berging.

Er is centrale verwarming op stookolie en airconditioning voor de hoofdkamers en de slaapkamers boven. Er zijn 2 zonnepanelen geïnstalleerd die het hele jaar door warm water leveren. Alle ramen zijn voorzien van muskietennetten.

De tuinen zijn een ander kenmerk, een van de hoogtepunten, bestaande uit een zeer groene, evenwichtige en mooi aangelegde tuin met bloeiende struiken en fruitbomen.

Met zijn idyllische ligging is dit zeer goed onderhouden huis het toppunt van rust, met een fantastische landelijke omgeving, in een woning die u met trots uw thuis zult noemen.

Belastingen en heffingen.

De gemeentebelasting of IBI bedraagt 500 euro per jaar en de gemeenschapskosten bedragen 500 euro per jaar.


De urbanisatie San Cristobal ligt op 7 km van de stad Alberic en op 40 km van Valencia. Dit is een goed opgezette wijk die door zijn ligging een prachtig uitzicht op het omliggende platteland heeft.


De urbanisatie heeft zijn eigen sociale club. Dit gebied is ideaal om het hele jaar door te wonen of om een vakantiehuis te hebben in een rustige omgeving. Er rijden schoolbussen van de urbanisatie naar de stad Alberic.


In de stad Alberic zijn alle stedelijke voorzieningen aanwezig, waaronder medische faciliteiten, banken en winkels, supermarkten, sportfaciliteiten, scholen en plaatselijke diensten. Er zijn treintrajecten die Alberic in 50 minuten met de stad Valencia verbinden. De toegang tot de snelweg A7 ligt op 5 minuten van de urbanisatie San Cristobal. Steden als Alzira en Xativa, waar zich ziekenhuizen, internationale scholen, hypermarkten en restaurants bevinden, liggen op slechts 15 minuten afstand.

Onberispelijk afgewerkt huis met ononderbroken uitzicht.

 

 

Wat kunnen we u vertellen over deze woning?

Basisinformatie over gegevensbescherming: Beheerder: FOUND VALENCIA PROPERTY, S.L.U. Doel: Jouw vragen en opmerkingen beantwoorden. Je schrijft je in op onze tweewekelijkse nieuwsbrief als je ons je toestemming geeft. Rechtmatigheid: De gegeven toestemming. Ontvangers: Gegevens worden niet doorgegeven aan derden. Rechten: Je kunt je rechten uitoefenen op: toegang, rectificatie en verwijdering, alsmede overige rechten, door een e-mail te sturen naar welcome@foundvalencia.com. Dit wordt nader toegelicht in ons Privacybeleid.

CaracterísticasGerelateerde eigenschappen

ref: FC2020557

299.000 €

Provincie Valencia / Alberic

384 m2
2000 Plot
3 kamers
3 W.C.
1 zwembad

ref: FC2030260

230.000 €

Provincie Valencia / Alberic

200 m2
2000 Plot
5 kamers
3 W.C.
1 zwembad

ref: BB2030006

525.000 €

Provincie Valencia / Alberic

270 m2
2000 Plot
4 kamers
3 W.C.
1 zwembad

Plaats