BEL ONS +34 96 344 77 74

Huis met uitzicht en 2 onafhankelijke appartementen,  Alberic, Valencia.

Provincie Valencia / Alberic
ref: FC2020990
270.000 €
400 m2
2000 Plot
6 kamers
2 W.C.
1 zwembad
Ga terug

Deel deze woning

Eigendom informatie

Huis met uitzicht en 2 onafhankelijke appartementen,  Alberic, Valencia.

Deze woning ligt op 35 minuten rijden van de stad Valencia en biedt een metro service en is gelegen in een zeer groene en mooie omgeving. Dit gebied biedt een prachtig uitzicht, geschiedenis, een uitstekend klimaat en er is een metrostation op 10 minuten van deze woning met een regelmatige verbinding naar de stad Valencia.

De woning biedt een groot gebouw, een geweldig zwembad, terrassen, tuinen en een prachtig uitzicht over het Valenciaanse platteland.

De woning staat op een perceel van 2000m2. Het hoofdhuis bestaat uit 400 m2, verdeeld over 2 verdiepingen. Op de onderste verdieping vinden we een garage met een parkeerplaats, we vinden op deze verdieping ook een grote woonkamer die direct uitkomt op een mooi terras, een open keuken volledig uitgerust,1 badkamer en 3 slaapkamers.

De tweede verdieping is toegankelijk via een buitentrap, hierdoor ontstaan er 2 onafhankelijke verblijfsruimten op deze woning, ideaal voor gasten. Deze verdieping bestaat uit een terras, een hal, een woonkamer met toegang tot een overdekt terras voor gebruik in de winter, een open volledig uitgeruste keuken, 3 slaapkamers met ingebouwde kasten, waarvan één met een balkon, en een badkamer.

Het terrein is een uitstekende eigenschap van deze woning, met een uitgebreid scala aan bomen en bloeiende struiken die verschillende tuin gebieden met automatische irrigatiesysteem te creëren.een Spaanse stijl barbecue - Paellero, en een metalen tuinhuisje, maken een buiten eetgedeelte om te genieten van het hele jaar.het zwembad is groot en meet 10×5m, met volledige filtratie systeem, wordt in de zon de hele dag, het is omgeven door een betegeld terras met een geweldig uitzicht ideaal om de Valencia klimaat te genieten, naast het zwembad vinden we een opslagruimte.

Belastingen en kosten

De gemeentebelasting of IBI bedraagt 570 per jaar en de gemeenschapskosten bedragen 500€ per jaar.

De urbanisatie San Cristobal ligt op 7 km van de stad Alberic en 40 km van Valencia. Dit is een gevestigde urbanisatie die door haar hoogte een indrukwekkend uitzicht heeft op het omringende platteland. De urbanisatie heeft een eigen sociale club. Er zijn schoolbusroutes van de urbanisatie naar de stad Alberic. In de stad Alberic zijn alle stedelijke voorzieningen aanwezig, waaronder medische voorzieningen, banken en winkels, supermarkten, sportfaciliteiten, scholen en lokale diensten. Er zijn treinroutes die Alberic met de stad Valencia verbinden in 50 minuten. De toegang tot de snelweg A7 ligt op 5 minuten afstand van de urbanisatie San Cristobal. Steden als Alzira en Xativa, waar we ziekenhuizen, internationale scholen, hypermarkten en restaurants vinden, liggen op 15 minuten afstand. Bedankt om de tijd te nemen om deze presentatie te lezen en neem contact met ons op voor alle hulp die we kunnen bieden.

Wat kunnen we u vertellen over deze woning?

Basisinformatie over gegevensbescherming: Beheerder: FOUND VALENCIA PROPERTY, S.L.U. Doel: Jouw vragen en opmerkingen beantwoorden. Je schrijft je in op onze tweewekelijkse nieuwsbrief als je ons je toestemming geeft. Rechtmatigheid: De gegeven toestemming. Ontvangers: Gegevens worden niet doorgegeven aan derden. Rechten: Je kunt je rechten uitoefenen op: toegang, rectificatie en verwijdering, alsmede overige rechten, door een e-mail te sturen naar welcome@foundvalencia.com. Dit wordt nader toegelicht in ons Privacybeleid.

CaracterísticasGerelateerde eigenschappen

ref: FC2020519

435.000 €

Provincie Valencia / Alberic

206 m2
2800 Plot
4 kamers
3 W.C.
1 zwembad

ref: FC2020569

240.000 €

Provincie Valencia / Alberic

279 m2
2826 Plot
6 kamers
2 W.C.
1 zwembad

ref: FC2020990

270.000 €

Provincie Valencia / Alberic

400 m2
2000 Plot
6 kamers
2 W.C.
1 zwembad

Plaats