BEL ONS +34 96 344 77 74

Grote villa te koop in San Cristobal Alberic Valencia.

Provincie Valencia / Alberic
ref: FC2020557
299.000 €
384 m2
2000 Plot
3 kamers
3 W.C.
1 zwembad
Ga terug

Deel deze woning

Eigendom informatie

Grote villa te koop in San Cristobal Alberic Valencia.

We zijn blij om dit grote pand te presenteren aan de markt op een prachtige locatie, met uitzicht, grote tuinen, rust en toegang tot de dichtstbijzijnde stad ligt op slechts enkele minuten afstand.

Het pand is gelegen in een werkelijk idyllische omgeving in de prive-omheinde woonwijk van San Cristobal Alberic. Het is niet over het hoofd gezien en het gebied is zeer populair bij kopers omdat het grote percelen, een prachtig uitzicht en veel privacy biedt, Valencia stad ligt op slechts 35-40 minuten afstand.

De stad Alberic waar u diensten kunt vinden zoals winkels, sportfaciliteiten, het metrostation (met service naar Valencia Stad) en het medisch centrum ligt op slechts 4 km van het huis.

De woning staat op een perceel van 2000m2.

De hoofdwoning is verdeeld over twee verdiepingen en bestaat uit 384m2.

Vanaf een groot terras hebben we toegang tot de voordeur van het hoofdhuis, bij binnenkomst is er een grote ruime zitkamer met een open haard.

De keuken is volledig uitgerust en voorzien van een ontbijthoek, bijkeuken, wasruimte en openslaande deur die toegang geeft tot de terrassen om buiten te eten, de achtertuin en de barbecue.

Een hoofdslaapkamer met eigen badkamer, 2 slaapkamers en een gezinsbadkamer maken de vloer compleet.

De begane grond met 193m2, bestaat uit een grote open ruimte met een badkamer en keuken, met veel mogelijkheden voor het creëren van een zelfstandig appartement of gastenverblijf.

Er is een onafhankelijk gebouw met een zeer goede grootte Spaanse stijl barbecue -Paellero en eethoek.

Het zwembad is 10 x 5m, met een volledig filtersysteem met veel privacy, omgeven door een groot betegeld terras. Deze ruimte maakt het mogelijk om het hele jaar door te ontspannen in de buitenlucht.

Het terrein is een ander kenmerk, een van de hoogtepunten, bestaande uit een zeer groene, evenwichtige en mooi aangelegde tuin met bloeiende struiken en fruitbomen. Er is ook een gesloten ruimte met 3 hondenkennels, met water en stroom in elk ervan, en trainingsruimte.

Er is een airconditioningsysteem in sommige ruimtes.

Belastingen en onkosten.

De gemeentebelasting of IBI bedraagt 500€ per jaar en de gemeenschapskosten bedragen 500€ per jaar.


De urbanisatie San Cristobal ligt op 7 km van de stad Alberic en 40 km van Valencia. De urbanisatie heeft een eigen sociale club en heeft een indrukwekkend uitzicht op het omringende platteland. Dit gebied is bedoeld voor het hele jaar door wonen of voor het hebben van een vakantiehuis in een rustige omgeving. Er zijn schoolbusroutes van de urbanisatie naar de stad Alberic.

In de stad Alberic zijn alle stedelijke voorzieningen aanwezig, waaronder medische voorzieningen, banken en winkels, supermarkten, sportfaciliteiten, scholen en lokale diensten. Er zijn treinroutes die Alberic met de stad Valencia verbinden in 50 minuten. De toegang tot de snelweg A7 ligt op 5 minuten afstand van de urbanisatie San Cristobal. Op slechts enkele minuten afstand liggen steden als Alzira en Xativa, waar we ziekenhuizen, internationale scholen, hypermarkten en restaurants vinden, op 15 minuten afstand.

Wij kunnen u helpen met alle aspecten van de renovatie van het onroerend goed, de planning en de turn key diensten.

Wat kunnen we u vertellen over deze woning?

Basisinformatie over gegevensbescherming: Beheerder: FOUND VALENCIA PROPERTY, S.L.U. Doel: Jouw vragen en opmerkingen beantwoorden. Je schrijft je in op onze tweewekelijkse nieuwsbrief als je ons je toestemming geeft. Rechtmatigheid: De gegeven toestemming. Ontvangers: Gegevens worden niet doorgegeven aan derden. Rechten: Je kunt je rechten uitoefenen op: toegang, rectificatie en verwijdering, alsmede overige rechten, door een e-mail te sturen naar welcome@foundvalencia.com. Dit wordt nader toegelicht in ons Privacybeleid.

CaracterísticasGerelateerde eigenschappen

ref: FC2020990

270.000 €

Provincie Valencia / Alberic

400 m2
2000 Plot
6 kamers
2 W.C.
1 zwembad

ref: FC2020557

299.000 €

Provincie Valencia / Alberic

384 m2
2000 Plot
3 kamers
3 W.C.
1 zwembad

ref: FC2020569

245.000 €

Provincie Valencia / Alberic

279 m2
2826 Plot
6 kamers
2 W.C.
1 zwembad

Plaats