BEL ONS +34 96 344 77 74

Grote villa met veel ruimte voor de gasten

Provincie Valencia / Montroy
ref: FC2020729
210.000 €
300 m2
950 Plot
5 kamers
4 W.C.
1 zwembad
Ga terug
Reduced Price

Deel deze woning

Eigendom informatie

Bezichtiging is een echte aanrader.

Found Valencia Property is verheugd om dit grote familiehuis met een prachtig vrij uitzicht te koop aan te bieden.

Gelegen in een residentiële urbanisatie, 7 km van de stad Montroy in Valencia. Andere steden in de buurt zijn Real en Montserrat.

In dit gebied zijn alle stedelijke voorzieningen beschikbaar, waaronder scholen, medische faciliteiten, supermarkten, winkels en diensten. De stad Valencia en de luchthaven van Valencia liggen op 25 minuten rijden van deze prachtige woning.

Gebouwd in 2005, dit is een zeer goed gepresenteerd en onderhouden villa van 300m2 gelegen op 950m2 aangelegde grond en tuinen.

Er is een goed ingericht zwembad met een patio en aangrenzende tuinen. Een volwassen fruitboomgaard heeft een verscheidenheid aan fruitbomen en er is een moestuin aan de achterzijde van het pand.

Er is een geautomatiseerd irrigatiesysteem op het hele terrein aanwezig.

Een uitstekend uitzicht op het terrein en het omliggende platteland is een uitzonderlijk kenmerk van deze woning en wordt genoten vanaf een verscheidenheid aan open en overdekte terrassen rond het hoofdgebouw en de tuinen.

De hoofdvilla is verdeeld over 3 verdiepingen met de hoofdingang die leidt naar een ontvangsthal en naar een grote open woonkamer, eetkamer en keuken.

De keuken is modern en volledig uitgerust met geïntegreerde elektrische huishoudelijke apparaten. De zithoek geeft uit op een ruim overdekt terras met een prachtig uitzicht en een grote entertainende capaciteit.

Er zijn 4 tweepersoonsslaapkamers op dit niveau met inbegrip van de hoofdslaapkamer en 2 familiebadkamers. Alle ramen zijn voorzien van dubbel glas en hebben gemotoriseerde rolluiken en horren.

Er zijn elektrische voorraadverwarmers in het hele pand. Er is een 75ltr elektrische huishoudelijke waterverwarming tank.

De middelste verdieping bestaat uit een grote entertainmentruimte en een zomerkeuken. Er is een grote open haard en een grote loungehoek, grenzend aan een grote eettafel met een capaciteit van 12 personen. Dit leidt naar een ander ruim overdekt terras en entertainment gebied dat grenst aan het zwembad, patio en tuinen.

Als aanvulling op deze verdieping is er een eenpersoonsslaapkamer/kantoor en een badkamer met toegang tot de garage, ook op dit niveau.

Er is een 3-4 auto capaciteit (momenteel is er een biljarttafel in een deel van de garage).

Het laagste niveau van de woning bestaat uit een prachtige wijnkelder en een aparte berging en een opslagruimte voor tuinapparatuur. Er is een Spaanse stijl barbecue onder het zwembadniveau en een aparte ruimte waar het zwembadfiltersysteem is ondergebracht.

Wat kunnen we u vertellen over deze woning?

Basisinformatie over gegevensbescherming: Beheerder: FOUND VALENCIA PROPERTY, S.L.U. Doel: Jouw vragen en opmerkingen beantwoorden. Je schrijft je in op onze tweewekelijkse nieuwsbrief als je ons je toestemming geeft. Rechtmatigheid: De gegeven toestemming. Ontvangers: Gegevens worden niet doorgegeven aan derden. Rechten: Je kunt je rechten uitoefenen op: toegang, rectificatie en verwijdering, alsmede overige rechten, door een e-mail te sturen naar welcome@foundvalencia.com. Dit wordt nader toegelicht in ons Privacybeleid.

CaracterísticasGerelateerde eigenschappen

ref: FC2020729

210.000 €

Provincie Valencia / Montroy

300 m2
950 Plot
5 kamers
4 W.C.
1 zwembad

ref: FC2020115

275.000 €

Provincie Valencia / Montroy

252 m2
1503 Plot
3 kamers
3 W.C.
1 zwembad

ref: B2020291

180.000 €

Provincie Valencia / Montroy

153 m2
600 Plot
3 kamers
2 W.C.
1 zwembad

Plaats