BEL ONS +34 96 344 77 74

Grote familievilla in Montserrat Valencia

Provincie Valencia / Montserrat
ref: FC2020143
349.500 €
300 m2
1000 Plot
5 kamers
3 W.C.
Ga terug

Deel deze woning

Eigendom informatie

Grote familievilla in Montserrat Valencia

Dit is een goed gepresenteerd pand in Montserrat Valencia op slechts 28 km van de stad Valencia en op slechts 7 km van Torrente en 5 km van "toll de L´alberca" een commercieel winkelgebied.

De woning is gebouwd in 2002 en twee verdiepingen + kelder, die een grote buitenruimte biedt, maar met weinig onderhoud. Deze woning biedt een prachtig uitzicht op de omgeving sinaasappelboomgaarden en bergen.

De 300m2 woning ligt op een terrein van 1.000m2. Deze woning biedt 4 tweepersoons slaapkamers (waarvan één en-suite) en een éénpersoons slaapkamer die momenteel in gebruik is als kantoor en 3 complete badkamers en een toilet, grote en stijlvolle woonkamer en keuken.

Een grote tuin verwelkomt ons in dit huis, dat toegankelijk is via een klein overdekt terras. Er is voldoende ruimte voor een zwembad en we kunnen helpen met alle aspecten van de bouwvergunning en de bouw. Eenmaal binnen vinden we een elegante woonkamer met een grootte van 50m2 en een mooie open haard. De woonkamer leidt naar een groot overdekt terras met een grootte van 40m2 met een prachtig uitzicht vanwege de hoogte. De onafhankelijke keuken is in Provençaalse stijl en volledig ingericht.

De vloeren zijn marmeren. Het timmerwerk is van eikenhout. We vinden 3 tweepersoons slaapkamers met grote inbouwkasten die een complete badkamer met bad delen. En een eenpersoonsslaapkamer.

Tot slot is er een Master en-suite met kleedruimte en een grote badkamer met hydromassage bad. De woning biedt grote dubbele beglazing, met wit gelakte aluminium kozijnen, thermisch breeksysteem kantelen en elektrische rolluiken. Er is ook een garage met een capaciteit voor 2 auto's en dubbele automatische deuren.

INFORMATIE OVER DIT GEBIED

Montserrat is een actief plattelandsdorpje omringd door schilderachtige landschappen, sinaasappel- en olijfboomgaarden. Dit gebied staat bekend om zijn prachtige landschap en is een populaire bestemming voor buitensporten, met name fietsen en wandelen in de heuvels. Het heeft alle stedelijke voorzieningen, waaronder scholen, medische centra, supermarkten, winkels en diensten, cafés en restaurants. Er is een uitstekende openbare sportclub met zwembad, tennisbanen, paddelbanen en voetbalveld. Het heeft vele festivals en culturele evenementen gedurende het hele jaar, waaronder een jaarlijks Kamermuziekfestival, Las Fallas en het zomerfestival in augustus. De toegang tot de snelweg A7/E15 ligt op 7 km afstand en hier zijn regelmatige busdiensten naar de naburige steden, Torrent en de stad Valencia.

 

Wat kunnen we u vertellen over deze woning?

Basisinformatie over gegevensbescherming: Beheerder: FOUND VALENCIA PROPERTY, S.L.U. Doel: Jouw vragen en opmerkingen beantwoorden. Je schrijft je in op onze tweewekelijkse nieuwsbrief als je ons je toestemming geeft. Rechtmatigheid: De gegeven toestemming. Ontvangers: Gegevens worden niet doorgegeven aan derden. Rechten: Je kunt je rechten uitoefenen op: toegang, rectificatie en verwijdering, alsmede overige rechten, door een e-mail te sturen naar welcome@foundvalencia.com. Dit wordt nader toegelicht in ons Privacybeleid.

CaracterísticasGerelateerde eigenschappen

ref: 2020093

289.000 €

Provincie Valencia / Montserrat

185 m2
900 Plot
4 kamers
3 W.C.
1 zwembad

ref: FC2020671

296.000 €

Provincie Valencia / Montserrat

285 m2
706 Plot
4 kamers
3 W.C.
1 zwembad

ref: FC2020247

200.000 €

Provincie Valencia / Montserrat

139 m2
468 Plot
4 kamers
2 W.C.
1 zwembad

Plaats