BEL ONS +34 96 344 77 74

Groot huis in Montserrat Valencia te koop

Provincie Valencia / Montserrat
ref: FC2020671
296.000 €
285 m2
706 Plot
4 kamers
3 W.C.
1 zwembad
Ga terug
Reduced Price

Deel deze woning

Eigendom informatie

Dit is een goed gepresenteerd pand in Monserrat, slechts 20 km van Valencia stad en slechts 11 km van Torrente en 7 km van "toll de L´alberca", een groot commercieel centrum.

De woning is gebouwd in 1998 en heeft twee verdiepingen, die een grote buitenruimte biedt, maar met weinig onderhoud, en van uitstekende kwaliteit.

Het pand van 285m2 ligt op een terrein van 706m2. Deze woning biedt 4 tweepersoons slaapkamers (waarvan één en-suite) en 3 complete badkamers, grote woonkamer en keuken.

Een grote tuin verwelkomt ons in dit huis, dat toegankelijk is via een klein overdekt terras.

Eenmaal binnen vinden we een woonkamer met een grootte van 43m2 en een mooie open haard. De woonkamer leidt naar een groot overdekt terras van 40m2. Deze ruimte is ideaal voor "entertaining" en biedt een prachtig uitzicht.

De aparte keuken is volledig uitgerust met een groot eiland.

In dit huis zijn er 4 warme en koude airconditioning units. De vloeren zijn betegeld met porselein. Het timmerwerk is van oude eik.

Daarnaast vinden we 3 tweepersoonsslaapkamers met grote inbouwkasten die een complete badkamer met ligbad delen.

Tot slot is er een Master en-suite met kleedruimte en een grote badkamer met hydromassage bad.

De woning biedt grote ramen met dubbele beglazing, met wit gelakte aluminium kozijnen.  Het hoogtepunt van dit pand is de kwaliteit van de behuizing in Windows in het hele pand.

Er is ook een garage met een capaciteit voor 2 auto's en ruimte voor opslag.

Het terrein biedt een traditionele zomerkeuken en het heeft palmbomen aangevuld met grasvelden, allemaal met automatische irrigatie, het zwembad is 8X4m volledig gefilterd, betegeld en romeinse trappen.

INFORMATIE OVER DIT GEBIED

Montserrat is een actief dorp omgeven door pittoreske landschappen, sinaasappel- en olijfboomgaarden. Dit gebied staat bekend om zijn prachtige natuur en is een populaire bestemming voor buitensporten, met name fietsen en wandelen in de bergen. Het heeft alle stedelijke voorzieningen beschikbaar, waaronder scholen, medische centra, supermarkten, winkels en diensten, cafés en restaurants. Er is een uitstekende openbare sportclub met zwembad, tennisbanen, paddlebanen en een voetbalveld. Het heeft vele festivals en culturele evenementen het hele jaar door, waaronder een jaarlijks kamermuziekfestival, Las Fallas en het zomerfestival van augustus. De toegang tot de snelweg A7/E15 ligt op 7 km afstand en hier zijn regelmatige busdiensten naar naburige steden, Torrent en Valencia stad.

 

Wat kunnen we u vertellen over deze woning?

Basisinformatie over gegevensbescherming: Beheerder: FOUND VALENCIA PROPERTY, S.L.U. Doel: Jouw vragen en opmerkingen beantwoorden. Je schrijft je in op onze tweewekelijkse nieuwsbrief als je ons je toestemming geeft. Rechtmatigheid: De gegeven toestemming. Ontvangers: Gegevens worden niet doorgegeven aan derden. Rechten: Je kunt je rechten uitoefenen op: toegang, rectificatie en verwijdering, alsmede overige rechten, door een e-mail te sturen naar welcome@foundvalencia.com. Dit wordt nader toegelicht in ons Privacybeleid.

CaracterísticasGerelateerde eigenschappen

ref: 2020093

289.000 €

Provincie Valencia / Montserrat

185 m2
900 Plot
4 kamers
3 W.C.
1 zwembad

ref: PF700049

125.000 €

Provincie Valencia / Montserrat

0 m2
1240 Plot
0 kamers
0 W.C.
0 zwembad

ref: FC2020656

475.000 €

Provincie Valencia / Montserrat

531 m2
876 Plot
6 kamers
4 W.C.
1 zwembad

Plaats