BEL ONS +34 96 344 77 74

Groot appartement met uitzicht over de Rio Turia Valencia

Provincie Valencia / Valencia Stad
ref: FP3040904
925.000 €
205 m2
4 kamers
3 W.C.
Ga terug

Deel deze woning

Eigendom informatie

Found Valencia presenteert dit prachtige pand met een spectaculair uitzicht op de oude rivierbedding van de Turia. Gelegen aan de Avenida de Aragon. De woning is in 2020 volledig gerenoveerd.

De woning heeft een oppervlakte van 205m², met twee parkeerplaatsen en een berging in hetzelfde gebouw.

De vier slaapkamers, allemaal aan de buitenzijde en met vrij uitzicht, zijn ruim en licht. Als we de woning binnenkomen, komen we in de woon-eetkamer, licht, groot en met eindeloos uitzicht op park en de tuinen van de Turia. Het eetgedeelte geeft toegang tot een klein terras, groot genoeg om er met het gezin van te genieten. Daarnaast heeft de design keuken, volledig gerenoveerd, een aparte galerij. Twee badkamers, waarvan één ensuite, en een gastentoilet. De hoofdslaapkamer heeft een kleedkamer en nog een groot en onafhankelijk terras.

Het gevoel van ruimte en helderheid dat het huis heeft is ongelooflijk. De renovatie is met veel smaak gedaan. Met ingebouwde kasten in alle kamers, parketvloeren, airconditioning / verwarmingskanalen, aardgasradiatoren door het hele huis, wit gelakte deuren, oog voor detail, zelfs horren voor de ramen. Daarnaast heeft het gebouw een conciërge.

Het gebied van Aragon Avenue, is een van de beste in Valencia, is een zeer brede laan, met veel licht en met uitgestrekte aangelegde gebieden in het interieur. De locatie is fantastisch, ruim en zeer dicht bij het centrum. De zee ligt op ongeveer vijf minuten rijden met de auto, en de toegangen om Valencia binnen te komen of te verlaten, zowel vanuit het noorden als het zuiden, zijn ook dichtbij. In het midden van de laan vinden we het metrostation Aragon, ideaal om de stad te verkennen.

Wat kunnen we u vertellen over deze woning?

Basisinformatie over gegevensbescherming: Beheerder: FOUND VALENCIA PROPERTY, S.L.U. Doel: Jouw vragen en opmerkingen beantwoorden. Je schrijft je in op onze tweewekelijkse nieuwsbrief als je ons je toestemming geeft. Rechtmatigheid: De gegeven toestemming. Ontvangers: Gegevens worden niet doorgegeven aan derden. Rechten: Je kunt je rechten uitoefenen op: toegang, rectificatie en verwijdering, alsmede overige rechten, door een e-mail te sturen naar welcome@foundvalencia.com. Dit wordt nader toegelicht in ons Privacybeleid.

CaracterísticasGerelateerde eigenschappen

ref: FP3040888

255.000 €

Provincie Valencia / Valencia Stad

126 m2
0 Plot
3 kamers
2 W.C.
0 zwembad

ref: FP3040825

670.000 €

Provincie Valencia / Valencia Stad

164 m2
0 Plot
3 kamers
2 W.C.
0 zwembad

ref: FP3040613

235.000 €

Provincie Valencia / Valencia Stad

97 m2
0 Plot
3 kamers
2 W.C.
0 zwembad

Plaats