BEL ONS +34 96 344 77 74

Fantastisch huis in Alberique Valencia

Provincie Valencia / Alberic
ref: FC2020910
175.000 €
170 m2
1800 Plot
4 kamers
1 W.C.
1 zwembad
Ga terug

Deel deze woning

Eigendom informatie

Het is ons een genoegen om deze zeer goed geprijsde villa in Alberic Valencia te presenteren.

De woning is gelegen in een zeer groene en mooie omgeving die een prachtig uitzicht, geschiedenis en een uitstekend klimaat biedt. Er is een metrostation op 10 minuten van dit huis met een regelmatige dienst naar Valencia stad (5,8km).
De woning staat op een perceel van 1.800m2. Het hoofdhuis is verdeeld over 1 verdieping, en de toegang aan de voorzijde heeft een overdekt terras van 70m2 met een prachtig uitzicht op de groene vallei en de sinaasappelboomgaarden.

Binnen de woning, is er een grote woonkamer met een open haard, een volledig ingerichte en uitgeruste keuken, 4 slaapkamers en een badkamer.

Het terrein heeft een uitgebreid aanbod van bomen, bloeiende struiken en een moestuin, evenals verschillende gebieden om het hele jaar door te genieten van het buitenleven.
Er is een apart gebouw of "paellero" (een plaats om paella te koken) met opslagruimte.

Op het terrein is er een carport met een capaciteit voor 2 auto's, maar deze moet nog worden voltooid. Vergeet niet dat bij Found Valencia Property, kunnen wij u helpen met alle aspecten van de planning en de bouw in het geval u wenst om eventuele wijzigingen aan te brengen of de carport te voltooien.

Het zwembad meet 8×4m, met volledig filtratiesysteem, en krijgt de hele dag zon.  Onder het zwembad is er nog een andere opslagruimte.

Belastingen en kosten - de gemeentebelasting of IBI bedraagt 350€ per jaar.

LOCATIE


De woning is gelegen op 5,8 km van de stad Alberic en 45 km van Valencia in een gevestigde urbanisatie genaamd Montejucar. Door de hoogte heeft het een indrukwekkend uitzicht op het omliggende landschap. Er zijn schoolbusroutes van de urbanisatie naar Alberic stad.

In de stad Alberic vindt u een reeks van alle gebruikelijke stedelijke voorzieningen, waaronder medische voorzieningen, banken en winkels, supermarkten, sportfaciliteiten, scholen en lokale diensten.  Daarnaast zijn er treinroutes die Alberic in 50 minuten met de stad Valencia verbinden.  De toegang tot de snelweg A7 ligt op 2 minuten afstand van de urbanisatie Montejucar. Steden als Alzira en Xativa, waar we ziekenhuizen, internationale scholen, hypermarkten en restaurants vinden, liggen op 15 minuten afstand.

Bedankt dat u de tijd neemt om deze presentatie te lezen en neem contact met ons op voor verdere hulp die we kunnen bieden.

Wat kunnen we u vertellen over deze woning?

Basisinformatie over gegevensbescherming: Beheerder: FOUND VALENCIA PROPERTY, S.L.U. Doel: Jouw vragen en opmerkingen beantwoorden. Je schrijft je in op onze tweewekelijkse nieuwsbrief als je ons je toestemming geeft. Rechtmatigheid: De gegeven toestemming. Ontvangers: Gegevens worden niet doorgegeven aan derden. Rechten: Je kunt je rechten uitoefenen op: toegang, rectificatie en verwijdering, alsmede overige rechten, door een e-mail te sturen naar welcome@foundvalencia.com. Dit wordt nader toegelicht in ons Privacybeleid.

CaracterísticasGerelateerde eigenschappen

ref: FC2020990

270.000 €

Provincie Valencia / Alberic

400 m2
2000 Plot
6 kamers
2 W.C.
1 zwembad

ref: FR6060110

3.000 €

Provincie Valencia / Alberic

960 m2
2400 Plot
6 kamers
4 W.C.
0 zwembad

ref: FC2020918

375.000 €

Provincie Valencia / Alberic

320 m2
2500 Plot
4 kamers
3 W.C.
1 zwembad

Plaats