BEL ONS +34 96 344 77 74

Exclusivo ático duplex con vistas al mar en Puzol-nl

Provincie Valencia / Puzol
ref: FP3040350
265.000 €
165 m2
3 kamers
2 W.C.
1 zwembad
Ga terug

Deel deze woning

Eigendom informatie

We zijn blij dat we dit exclusieve duplex-appartement op heel korte afstand van het mooie strand van Puzol op de markt kunnen aanbieden.

Degenen die genieten van een prachtig uitzicht, en het geluid en de bries van de zeelucht, zullen deze woning waarderen. Het komt naar de markt volledig gerenoveerd met prachtige op het oosten gelegen terrassen, perfect om te genieten van de zonsopgang en de ochtendzon. Comfortabel en koel in de zomer, er is airconditioning met warme en koude luchtkanalen.

We komen het pand binnen via een entree die is voorzien van ruime witte kasten en schuifdeuren, ideaal voor opslag. Er is ook een schoenenkast en een hoffelijkheidskast/garderobe. We vinden ook een badkamer met een goede douche, die ook dienst doet als gastenbadkamer voor de twee slaapkamers op de benedenverdieping, beide met inbouwkasten.

De belangrijkste woon- en ontspanningsruimte is een "open" stijl met een geïntegreerde eetkamer en keuken. Het is een grote en zeer lichte ruimte met oostelijke oriëntatie. De keuken is uitgerust met topmerk apparatuur, en in de woonkamer, de blauwe aluminium kozijnen, geven een zeer mediterraan gevoel aan het huis, aangevuld met de meubels.

De vloer van de gehele benedenverdieping is van leisteen, en dit combineert fantastisch goed met witte muren, deuren en kasten.

Op dit niveau komen we eerst een terras tegen van ongeveer 20m2, dat een aangename ruimte biedt om een hapje te eten voordat we naar het grote terras gaan dat op de bovenverdieping op ons wacht, en dat 80m2 meet. Met een Teka houten vloer en een verlichting en elektrische installatie die bestand is tegen salpeter en vocht van het strand, maakt dit gedeelte van het pand de luxe afwerking compleet en laat het het sterke originele ontwerpconcept zien.

Het hoogtepunt van de woning is echter een ongelooflijke master suite van meer dan 30m2 met direct uitzicht op de zee, compleet met eigen badkamer, airconditioning en verwarming door Split. Gezien het heerlijke gematigde klimaat van Valencia gedurende het hele jaar, bent u er zeker van dat u het beste gebruik maakt van deze prachtige ruimte, bijna elke dag van het jaar.

Dit huis heeft twee parkeerplaatsen, waarvan één bij de prijs is inbegrepen. Daarnaast is er een opslagruimte, en het gebouw waarin de duplex is gelegen heeft een zwembad voor de bewoners, waarin u kunt afkoelen na het baden in de zee.

Op slechts 15 minuten van Aragón de Valencia Avenue is dit een prachtig strandhuis, waarvan de foto's het niet goed kunnen doen. Het uitzicht is spectaculair, en de enige manier om alles wat deze woning biedt echt te waarderen, is het regelen van een bezoek.

Als u meer informatie wilt, of als u deze woning wilt bezichtigen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wat kunnen we u vertellen over deze woning?

Basisinformatie over gegevensbescherming: Beheerder: FOUND VALENCIA PROPERTY, S.L.U. Doel: Jouw vragen en opmerkingen beantwoorden. Je schrijft je in op onze tweewekelijkse nieuwsbrief als je ons je toestemming geeft. Rechtmatigheid: De gegeven toestemming. Ontvangers: Gegevens worden niet doorgegeven aan derden. Rechten: Je kunt je rechten uitoefenen op: toegang, rectificatie en verwijdering, alsmede overige rechten, door een e-mail te sturen naar welcome@foundvalencia.com. Dit wordt nader toegelicht in ons Privacybeleid.

Gerelateerde eigenschappen

ref: FL2020536

1.800.000 €

Provincie Valencia / Puzol

900 m2
2800 Plot
8 kamers
8 W.C.
1 zwembad

ref: FP3040605

198.500 €

Provincie Valencia / Puzol

76 m2
0 Plot
2 kamers
2 W.C.
0 zwembad

ref: FL10110714

1.600.000 €

Provincie Valencia / Puzol

700 m2
5000 Plot
4 kamers
3 W.C.
1 zwembad

Plaats