BEL ONS +34 96 344 77 74

Eigendom te Koop in Montserrat Valencia

Provincie Valencia / Montserrat
ref: 2020093
289.000 €
185 m2
900 Plot
4 kamers
3 W.C.
1 zwembad
Ga terug
Reduced Price

Deel deze woning

Eigendom informatie

Eigendom te koop in Montserrat Valencia

Deze ruime moderne gezinswoning van 185m2 staat op 900m2 perfect aangelegde tuinen en zwembad. Gelegen in de Virgin de Montserrat woonwijk en dicht bij de stad Montserrat, combineert deze woning de voordelen van moderne voorzieningen met de nabijheid van het platteland. Een lichte hal leidt naar de keuken die rechthoekig is en een capaciteit heeft voor 6 personen. Het leidt naar een open buitenterras door dubbele aluminium deuren. De hoofdhal opent naar een grote zitkamer en een eetkamer met prachtige hoge plafonds.

Het lounge gedeelte van dit gebied heeft een open haard en wordt overzien door een tweede verdieping interieur balkon. Het eetgedeelte van deze kamer heeft een capaciteit voor 6 personen en is licht en licht gevuld. De master en-suite is gelegen aan de hoofdgang en heeft een complete badkamer en een inloopkast met ingebouwde rekken. Het leidt via dubbele schuifdeuren naar het hoofdbalkon aan de achterzijde van het pand. Ook op deze verdieping zijn twee eenpersoonskamers en een derde kleine eenpersoonskamer of kantoor. Een functie trap leidt naar de tweede verdieping, die een grote open ruimte die momenteel wordt gebruikt als een combinatie van een fitnessruimte, tweede lounge en tweede kantoorruimte.

Een open balkon kijkt uit op de woonkamer op de begane grond. De tuinen van deze moderne woning zijn volledig aangelegd en zijn ontworpen voor weinig onderhoud. Een groot 25m2 zwembad is gelegen aan de achterzijde van het pand en heeft uitzicht op een groot overdekt terras dat over de gehele lengte van het huis loopt. Op het lagere niveau van het huis is er een ruimte gewijd aan de machines van het zwembad en het waterontkalkingssysteem en een aparte berging voor de tuinapparatuur. Aan de zijkant van het huis bevindt zich een aparte wasruimte en deze heeft ook een ingebouwde Spaanse stijl Barbeque (Paellera). Er is centrale verwarming op olie geïnstalleerd in het hele huis, een alarmsysteem en elektrische dubbele poorten leiden naar een overdekte carport voor 2 auto's.

INFORMATIE OVER HET GEBIED Montserrat is een actief plattelandsdorpje omgeven door schilderachtige landschappen, sinaasappelboomgaarden en olijfboomgaarden. Dit gebied, dat op 28 km van Valencia ligt, staat bekend om zijn prachtige landschap en is een populaire bestemming voor buitensporten, met name fietsen en wandelen in de heuvels. Het heeft alle stedelijke voorzieningen, waaronder scholen, medisch centrum, supermarkten, winkels en diensten, cafés en restaurants. Er is een uitstekende openbare sportclub met zwembad, tennisbanen, paddelbanen en voetbalveld. Het heeft vele festivals en culturele evenementen gedurende het hele jaar, waaronder een jaarlijks Kamermuziekfestival, Las Fallas en het zomerfestival in augustus. De toegang tot de snelweg A7/E15 ligt op 10 km afstand en er zijn regelmatige busdiensten naar naburige steden.

 

Wat kunnen we u vertellen over deze woning?

Basisinformatie over gegevensbescherming: Beheerder: FOUND VALENCIA PROPERTY, S.L.U. Doel: Jouw vragen en opmerkingen beantwoorden. Je schrijft je in op onze tweewekelijkse nieuwsbrief als je ons je toestemming geeft. Rechtmatigheid: De gegeven toestemming. Ontvangers: Gegevens worden niet doorgegeven aan derden. Rechten: Je kunt je rechten uitoefenen op: toegang, rectificatie en verwijdering, alsmede overige rechten, door een e-mail te sturen naar welcome@foundvalencia.com. Dit wordt nader toegelicht in ons Privacybeleid.

CaracterísticasGerelateerde eigenschappen

ref: FC2020671

296.000 €

Provincie Valencia / Montserrat

285 m2
706 Plot
4 kamers
3 W.C.
1 zwembad

ref: 2020093

289.000 €

Provincie Valencia / Montserrat

185 m2
900 Plot
4 kamers
3 W.C.
1 zwembad

ref: FC2020247

200.000 €

Provincie Valencia / Montserrat

139 m2
468 Plot
4 kamers
2 W.C.
1 zwembad

Plaats