BEL ONS +34 96 344 77 74

 Eigendom op de golfbaan te koop Valencia Spanje

Provincie Valencia / El Bosque Chiva
ref: FC2020105
395.000 €
300 m2
700 Plot
5 kamers
4 W.C.
1 zwembad
Ga terug

Deel deze woning

Eigendom informatie

 Eigendom op de golfbaan te koop Valencia Spanje.

Deze woning gebouwd in 2007 en verdeeld over 2 verdiepingen bestaat uit de volgende; 300m2 bebouwde oppervlakte, perceel van 600m2 en niet over het hoofd gezien met zwembad en grasveld.

Grote woonkamer die leidt naar het terras om het hele jaar door te dineren, grote keuken met ontbijthoek, 5 tweepersoonskamers, 4 badkamers, variëren ruim onder gebouwd, volledig gerenoveerd en bewoonbaar, 1 zomerkeuken in onder gebouwd.

Huis ideaal voor het ontvangen van gasten als eigenschap biedt grote hoeveelheden van de gasten accommodatie, bovenste terras, ingebouwde kasten in alle kamers en extra opslagruimte, rustige omgeving. Cenrale verwarming, airconditioning, uitstekend timmerwerk, dubbele beglazing, zeer grote kamers zoals aangegeven op de foto's.

De gemeentebelasting of IBI bedraagt 600€ per jaar en de gemeenschapskosten voor dit gebied zijn 70€ per maand.

INFORMATIE OVER HET GEBIED.

De prestigieuze urbanisatie El Bosque ligt op 24km van de stad Valencia en 20km van de internationale luchthaven van Manises.

Dit is een mooi onderhouden woonwijk met 24-uurs beveiliging en bemande toegangscontrole voor de slagboom. Het gebied biedt mooie woningen en grote percelen met een prachtig uitzicht, volledige privacy met een uitstekende nabijheid van de stad Valencia.

De urbanisatie is hooggelegen en biedt een uitstekend uitzicht op het omringende landschap dat wordt omgeven door sinaasappelgroeven en een groot aantal wijngaarden die zich uitstrekken over de stad Valencia tot aan de Middellandse Zee. De beroemde El Bosque Golf Club ligt in de urbanisatie, dit is een Robert Trent Jones Jnr par 72.

Er is een sport- en countryclub met een olympisch zwembad en tennis, paddelbanen, en een restaurant in de urbanisatie, evenals een ruitercentrum, tennisclub tussen verschillende sportfaciliteiten.

De toegang tot de snelweg A3 (Valencia-Madrid) ligt op 5-8 minuten rijden en de plaatselijke winkels en supermarkt ligt op 5 minuten van El Bosque. Er is een uitstekende selectie van internationale/Prive scholen in de buurt van dit gebied en de buscollectie is beschikbaar voor deze scholen. Het gebied biedt een zeer particuliere en rustige manier van leven, maar een uitstekende nabijheid van de stad Valencia.

Wat kunnen we u vertellen over deze woning?

Basisinformatie over gegevensbescherming: Beheerder: FOUND VALENCIA PROPERTY, S.L.U. Doel: Jouw vragen en opmerkingen beantwoorden. Je schrijft je in op onze tweewekelijkse nieuwsbrief als je ons je toestemming geeft. Rechtmatigheid: De gegeven toestemming. Ontvangers: Gegevens worden niet doorgegeven aan derden. Rechten: Je kunt je rechten uitoefenen op: toegang, rectificatie en verwijdering, alsmede overige rechten, door een e-mail te sturen naar welcome@foundvalencia.com. Dit wordt nader toegelicht in ons Privacybeleid.

CaracterísticasGerelateerde eigenschappen

ref: FC2020622

380.000 €

Provincie Valencia / El Bosque Chiva

330 m2
0 Plot
5 kamers
4 W.C.
1 zwembad

ref: B2040099

450.000 €

Provincie Valencia / El Bosque Chiva

600 m2
1600 Plot
5 kamers
5 W.C.
0 zwembad

ref: FC2030115

1.200.000 €

Provincie Valencia / El Bosque Chiva

520 m2
3000 Plot
5 kamers
4 W.C.
13 zwembad

Plaats