BEL ONS +34 96 344 77 74

Eigendom in La Eliana Valencia

Provincie Valencia / La Eliana
ref: FC2030443
444.000 €
505 m2
827 Plot
5 kamers
3 W.C.
1 zwembad
Ga terug

Deel deze woning

Eigendom informatie

Villa in La Eliana Valencia

Dit zeer populaire gebied van Valencia is zeer goed onderhouden en gecommuniceerd omdat het slechts 15 - 20 minuten rijden is van het centrum van Valencia, meerdere metrostations en bussen en 15 minuten van de luchthaven van Valencia.

Het terrein van de woning is 827m2 en het hoofdgebouw bestaat uit 505m2.

De begane grond (kelder) heeft een grote garage met plaats voor 3 auto's, een zomerse woonkamer met wijnkelder die u zal helpen om uw wijnen op een juiste temperatuur te houden.

De eerste verdieping bestaat uit een hal, een zeer grote woonkamer met open haard, twee slaapkamers, een badkamer, en een grote volledig ingerichte en uitgeruste keuken, die direct uitkomt op een terras.

De tweede verdieping bestaat uit 3 ruime slaapkamers, waaronder de master suit met en-suite badkamer, en een grote kleedkamer, een badkamer en een berging. Alle kamers hebben direct toegang tot een eigen terras.

Op de bovenste verdieping vinden we een grote en ruime doorzichtige open ruimte met veel mogelijkheden voor nieuwe recreatieruimtes, dubbele beglazing en terrasdeuren, en centrale verwarming op olie.

Het terrein van zijn eigendom heeft een uitgebreid aanbod aan bomen, bloeiende struiken en groenvoorzieningen met een automatisch irrigatiesysteem.

Er zijn terrassen en stenen meubilair, die een natuurlijke buitenruimte om te genieten van het hele jaar Het zwembad heeft 9×5m, met volledige filtratie-systeem, wordt in de zon de hele dag, het is omgeven door een betegeld terras.

La Eliana is een mooie en grote kosmopolitische buitenwijk van Valencia, gelegen op 15 km van het centrum van Valencia.

Er zijn uitstekende communicatieverbindingen van La Eliana met de snelweg CV35, de metro en verschillende buslijnen naar Valencia en de omliggende steden. Alle stedelijke voorzieningen zijn beschikbaar in La Eliana en er zijn vele restaurants, bars en cafés in en rond La Eliana en een groot commercieel centrum heeft alle grote winkels. Er zijn internationale scholen in La Eliana (Iale, Cambridge House) met schoolbusdiensten.

La Eliana is echt een prachtige stad om het hele jaar door in te wonen of om in de zomer van te genieten. Bedankt dat u de tijd neemt om deze presentatie te lezen en neem contact met ons op voor alle hulp die we kunnen bieden.

Wat kunnen we u vertellen over deze woning?

Basisinformatie over gegevensbescherming: Beheerder: FOUND VALENCIA PROPERTY, S.L.U. Doel: Jouw vragen en opmerkingen beantwoorden. Je schrijft je in op onze tweewekelijkse nieuwsbrief als je ons je toestemming geeft. Rechtmatigheid: De gegeven toestemming. Ontvangers: Gegevens worden niet doorgegeven aan derden. Rechten: Je kunt je rechten uitoefenen op: toegang, rectificatie en verwijdering, alsmede overige rechten, door een e-mail te sturen naar welcome@foundvalencia.com. Dit wordt nader toegelicht in ons Privacybeleid.

CaracterísticasGerelateerde eigenschappen

ref: FL2030457

1.200.000 €

Provincie Valencia / La Eliana

897 m2
4200 Plot
6 kamers
4 W.C.
1 zwembad

ref: FC2020978

475.000 €

Provincie Valencia / La Eliana

300 m2
756 Plot
4 kamers
2 W.C.
1 zwembad

ref: FC2020692

450.000 €

Provincie Valencia / La Eliana

300 m2
1000 Plot
4 kamers
4 W.C.
1 zwembad

Plaats