BEL ONS +34 96 344 77 74

Een prachtige moderne woning in El Bosque Chiva

Provincie Valencia / El Bosque Chiva
ref: B2020184
570.000 €
470 m2
1770 Plot
3 kamers
2 W.C.
1 zwembad
Ga terug
Reduced Price

Deel deze woning

Eigendom informatie

De woning is gelegen naast de El Bosque golfbaan van Valencia. Dit gebied is omheind en behoort tot een van de mooiste woonwijken van Valencia.

Op een terrein van 1.770m2 waarvan een tuin met uitzicht op het groen.

Dit is een prachtige moderne woning in El Bosque Chiva, Valencia op slechts 16 km van de stad Valencia. De woning is gebouwd in 2009, waarbij veel aandacht is besteed aan het detail en de gebruikte materialen.

Gelegen naast de golfbaan, kan men genieten van een buitengewoon uitzicht op de groene omgeving.

De 470m2 woning staat op 1.770m2 terrein en is verdeeld over 3 verdiepingen. Deze woning biedt 3 tweepersoons slaapkamers (waaronder een grote Master suite) en veel ruimte in de kelder om te creëren wat u wilt, Daarnaast biedt het 2 complete badkamers.

De verdeling is als volgt:

Begane grond. Het welkom op deze woning geeft een mooie tuin met een pad van stenen die leidt naar de hoofdingang van het huis.

Eenmaal binnen is er een grote ruimte van de woonkamer veel lichtinval door de grote schuiframen van muur tot muur.

Vanuit de woonkamer hebben we toegang tot de keuken met een uitgesproken Modern karakter, heeft grote werkbladen van graniet, moderne kasten, eethoek.

Tot slot bevindt zich op deze verdieping de Master Suite met een grote kleedruimte en een ongelofelijke badkamer met loopdouche en een groot bad, daarnaast zijn er 2 tweepersoons slaapkamers en een complete familiebadkamer. De vloer op deze verdieping is porselein betegeld.

Op de bovenste verdieping vinden we een grote mezzanine diaphanous, ruimte ideaal voor ontspanning met 50m2 ongeveer.

Tot slot is er een semi-kelder met ramen, die een grote ruimte ideaal om te zetten in een gastenverblijf biedt.

De woning biedt centrale verwarming op aardgas en airconditioning. Het heeft ook grote aluminium ramen, in aanvulling, biedt dubbele beglazing en elektrische rolluiken.

De mooie tuin biedt grasvelden, maar met een laag onderhoud, bovendien is er een mooi zwembad.

De gemeentebelasting bedraagt 1.500€ per jaar.

INFORMATIE OVER DIT GEBIED

Deze moderne plattelandsvilla is gelegen in de zeer gewilde gesloten urbanisatie El Bosque. Deze volgroeide urbanisatie is sterk beveiligd met 24 uur per dag bemande toegangscontrole voor de slagboom. De toegang tot de snelweg A3 (Valencia-Madrid) ligt op 5 minuten rijden, het vliegveld van Valencia ligt op slechts enkele minuten en het centrum van Valencia ligt op 10 minuten rijden.

Uitstekende golf, paardrijden, Olympisch zwembad, tennis, restaurant faciliteiten en een prachtig uitzicht zijn allemaal voordelen van het leven in El Bosque. Huis in het prestigieuze gebied van Valencia te koop.

Wat kunnen we u vertellen over deze woning?

Basisinformatie over gegevensbescherming: Beheerder: FOUND VALENCIA PROPERTY, S.L.U. Doel: Jouw vragen en opmerkingen beantwoorden. Je schrijft je in op onze tweewekelijkse nieuwsbrief als je ons je toestemming geeft. Rechtmatigheid: De gegeven toestemming. Ontvangers: Gegevens worden niet doorgegeven aan derden. Rechten: Je kunt je rechten uitoefenen op: toegang, rectificatie en verwijdering, alsmede overige rechten, door een e-mail te sturen naar welcome@foundvalencia.com. Dit wordt nader toegelicht in ons Privacybeleid.

CaracterísticasGerelateerde eigenschappen

ref: FC2030121

499.000 €

Provincie Valencia / El Bosque Chiva

280 m2
500 Plot
5 kamers
3 W.C.
1 zwembad

ref: FC2020105

383.000 €

Provincie Valencia / El Bosque Chiva

300 m2
700 Plot
5 kamers
4 W.C.
1 zwembad

ref: B2020184

570.000 €

Provincie Valencia / El Bosque Chiva

470 m2
1770 Plot
3 kamers
2 W.C.
1 zwembad

Plaats