BEL ONS +34 96 344 77 74

Een prachtig huis te koop in La Cañada Valencia

Provincie Valencia / La Cañada
ref: FC2020616
725.000 €
539 m2
966 Plot
5 kamers
6 W.C.
1 zwembad
Ga terug

Deel deze woning

Eigendom informatie

Luxe huis te koop in La Cañada Valencia

De villa bestaat uit 966 m2 grond en 539m2 huis.  Bestaande uit 5 slaapkamers en 6 badkamers. Gebouwd in 1999, en onderhouden naar een uitstekende standaard.

De verdeling:

Begane grond: Bestaande uit een brede hal, een paar stappen verder en via openslaande deuren komen we in een grote woonkamer (60m2) met grote ramen en een open haard, met uitzicht op de tuin en het zwembad.

De grote keuken leidt naar een overdekt terras waar we een mooie barbecueplaats vinden. Dit terras biedt een mooi uitzicht op de landschappelijke omgeving en biedt een verhoogde locatie om te genieten van de warme temperaturen van dit deel van de Middellandse Zee.

Dit gebied wordt gecompleteerd met een beleefdheidsbadkamer en extra opslagruimtes met grote ingebouwde kasten. Op deze verdieping vinden we 2 tweepersoonsslaapkamers met geïntegreerde badkamers.

Bovenverdieping: Een grote master suite met een inloop kasten en een grote badkamer met douche en hydromassagebad. 2 dubbele slaapkamers en-suite (geïntegreerde badkamers) en ingebouwde kasten.  Voltooi deze verdieping een studio veel licht met 30m2 ideaal als kantoor of speelkamer.

Op dit terrein vinden we een grote garage met een capaciteit van 5 auto's. Er zijn 2 bergingen en er is een garage met een capaciteit voor 4-5 auto's. De garage is voorzien van een grote garage met een capaciteit voor 4-5 auto's.

EXTRA FUNCTIONALITEITEN

Deze woning biedt hoge plafonds. De ramen zijn voorzien van dubbel glas met wit gelakte aluminium kozijnen.

Er is centrale verwarming op aardgas en airconditioning per eenheid.

Tuinen met weinig onderhoud, grasvelden.

Gelegen in de voorstad van Valencia op slechts 10-15 minuten van het centrum, de woning heeft alle diensten op loopafstand.

De gemeentebelasting is 1.885,06€ per jaar. Deze belasting wordt betaald aan het plaatselijke gemeentehuis.

INFORMATIE VAN DIT GEBIED

Locatie informatie: La Cañada is een zeer gewilde en groene wijk van Valencia vanwege de nabijheid van Valencia (10 km), terwijl het toch omgeven is door de natuur en het platteland.

Er zijn alle stedelijke voorzieningen beschikbaar in La Cañada, waaronder medische centra, nationale en particuliere, internationale scholen, winkels en diensten, bars en restaurants. Er zijn twee metrostations in La Cañada die verbinding maken met Valencia en er zijn verschillende openbare buslijnen die de verschillende urbanisaties van La Cañada verbinden met het winkelcentrum Heron City en de stad Paterna. De luchthaven van Valencia ligt op 8 km van La Cañada.

De toegang tot de A7/E15 (Barcelona-Alicante) snelweg ligt op 3 km afstand van La Cañada.

 

Wat kunnen we u vertellen over deze woning?

Basisinformatie over gegevensbescherming: Beheerder: FOUND VALENCIA PROPERTY, S.L.U. Doel: Jouw vragen en opmerkingen beantwoorden. Je schrijft je in op onze tweewekelijkse nieuwsbrief als je ons je toestemming geeft. Rechtmatigheid: De gegeven toestemming. Ontvangers: Gegevens worden niet doorgegeven aan derden. Rechten: Je kunt je rechten uitoefenen op: toegang, rectificatie en verwijdering, alsmede overige rechten, door een e-mail te sturen naar welcome@foundvalencia.com. Dit wordt nader toegelicht in ons Privacybeleid.

CaracterísticasGerelateerde eigenschappen

ref: FC2020947

449.000 €

Provincie Valencia / La Cañada

328 m2
580 Plot
4 kamers
3 W.C.
1 zwembad

ref: FC2020616

725.000 €

Provincie Valencia / La Cañada

539 m2
966 Plot
5 kamers
6 W.C.
1 zwembad

ref: FC2020518

440.000 €

Provincie Valencia / La Cañada

330 m2
500 Plot
5 kamers
4 W.C.
1 zwembad

Plaats