BEL ONS +34 96 344 77 74

Een modern huis te koop in Lliria Valencia

Provincie Valencia / Lliria
ref: FC2020902
395.000 €
400 m2
827 Plot
6 kamers
4 W.C.
1 zwembad
Ga terug

Deel deze woning

Eigendom informatie

Deze indrukwekkende woning is gelegen op een eigen (prive) perceel, in de geliefde urbanisatie in Lliria De villa met een gedetailleerde moderne inrichting en stijl van 400m2 ligt op slechts 5 minuten van de stad Lliria (1,6 km), biedt ook een panoramisch uitzicht op het prachtige omliggende platteland en de woning biedt grote tuinen.

Bij de ingang vinden we een elektrische automatische poort die toegang geeft tot het pand waar we een garage vinden met capaciteit voor 2 auto's. Het kan ook gebruikt worden als een grote multifunctionele recreatieruimte. Er zijn twee slaapkamers en een volledige badkamer in dit gebied. Het sanitair in dit deel van het huis is voorbereid en wordt aangesloten op een extra gastenkeuken. en voor een zelfstandig appartement voor de gasten. Ook is er in dit gedeelte ruimte voor een kantoor en opslagruimte en de machinekamer met voorinstallatie voor zonnepanelen en waterontharder.

Dit goed gepresenteerde pand gebouwd in 2007, heeft 827m2 grond. Daarnaast is er een huis met 4 tweepersoons slaapkamers (een en-suite) + 2 gastenslaapkamers en 4 badkamers (een en-suite en een andere is een beleefdheidstoilet op de begane grond, verdeeld over 2 verdiepingen + halfverdieping.

Een ruime woon/zitkamer met een grootte van 45m2, leidt via grote schuiframen naar een grote veranda van 40m2 die de moderne stijl van deze woning behoudt. De keuken met een grootte van 25m2 is een mooie moderne stijl met een grote oven en decoratieve afzuigkap, de aanrechtbladen zijn Silestone, het moet ook worden opgemerkt dat het een grote wasruimte heeft met extra opslagruimte in semi-kelder. Er is 1 slaapkamer op de begane grond. Daarnaast is er een gastentoilet.

Op de eerste verdieping zijn er drie tweepersoonskamers, waarvan één de hoofdslaapkamer, met een grote kleedkamer en een complete badkamer met douche. Daarnaast is er een grote familiebadkamer met douche en bad.

Het huis heeft veel lichtinval door de grote en talrijke ramen, aluminium geraamtes in roestvrij staal, met gemotoriseerde zelfvergrendelende aluminium jaloezieën voor licht en schaduw. De ramen in het huis zijn voorzien van dubbele beglazing, de buitenste leuningen zijn van roestvrij staal.

De vloeren en betegeling van de woning zijn allemaal van porselein, met uitzondering van de trap, die is marmer en gemonteerd als een enkel stuk. Het houten timmerwerk in het hele huis is van beukenhout.

Het pand biedt ook een alarmsysteem en pre-installatie van airconditioning via geleiders op beide verdiepingen.

Het terrein is volledig aangelegd met een gazon, bloemperken en volgroeide fruitbomen. Er is een met 8X4m zwembad, met jacuzzi en verlicht met een Romeinse trap. Het heeft ook buitenverlichting op het hele terrein. Een automatisch irrigatiesysteem dekt alle gebieden van de tuinen.


INFORMATIE OVER DIT GEBIED

Liria is een weelderig gebied van Valencia. Omgeven door de natuur en prachtige landschappen. Op 35 minuten rijden van het stadscentrum en in het gebied van het natuurpark "Sierra Calderona", ideaal voor lange wandelingen en picknicks.

Lliria biedt geweldige toegang tot voorzieningen zoals een medisch centrum, zowel nationaal als privé, internatonale scholen, winkels, bars en restaurants.

Er is een treinstation dat verbinding maakt met het stadscentrum van Valencia en de naburige steden. Er zijn ook buslijnen die u verbinden met verschillende urbanisaties.

Wat kunnen we u vertellen over deze woning?

Basisinformatie over gegevensbescherming: Beheerder: FOUND VALENCIA PROPERTY, S.L.U. Doel: Jouw vragen en opmerkingen beantwoorden. Je schrijft je in op onze tweewekelijkse nieuwsbrief als je ons je toestemming geeft. Rechtmatigheid: De gegeven toestemming. Ontvangers: Gegevens worden niet doorgegeven aan derden. Rechten: Je kunt je rechten uitoefenen op: toegang, rectificatie en verwijdering, alsmede overige rechten, door een e-mail te sturen naar welcome@foundvalencia.com. Dit wordt nader toegelicht in ons Privacybeleid.

CaracterísticasGerelateerde eigenschappen

ref: FC2020902

395.000 €

Provincie Valencia / Lliria

400 m2
827 Plot
6 kamers
4 W.C.
1 zwembad

ref: FC2020629

410.000 €

Provincie Valencia / Lliria

300 m2
1160 Plot
4 kamers
3 W.C.
1 zwembad

ref: FC2020225

220.000 €

Provincie Valencia / Lliria

240 m2
12000 Plot
4 kamers
2 W.C.
1 zwembad

Plaats