BEL ONS +34 96 344 77 74

Een 266m2 luxe appartement in het centrum van Valencia

Provincie Valencia / Valencia Stad
ref: FP3040458
799.000 €
266 m2
3 kamers
2 W.C.
Ga terug
Reduced Price

Deel deze woning

Eigendom informatie

We zijn erg blij om dit zeer mooie en goed afgewerkte luxe appartement in het hart van Valencia City op de markt te brengen.


De totale bruikbare ruimte is 266m2 en het biedt ook een 20m2 terras om te genieten van het prachtige klimaat van Valencia.

De woning is gelegen in een emblematisch gebouw in Valencia, op slechts vijf minuten lopen van Plaza del Ayuntamiento. Het is een prachtige kans om te wonen in een totaal nieuw huis in het hart van Valencia stad.

Het heeft een unieke verdeling waar de ruimte is gemaximaliseerd, het verkrijgen van grote kamers en een gevoel van echte ruimte.
Vanuit de ingang van het huis vinden we een grote hal (met gastentoilet en opslagruimte voor tassen, jassen, enz.,) die de doorgang naar de prachtige lounge/eetkamer en keuken mogelijk maakt. De eethoek is een lichte ruimte met grote ramen en directe toegang tot het terras van 20 m² met uitzicht op de stad. De keuken biedt een tweede hal (waar een huis hulp bij de ingang deur is gelegen) een aparte ruimte voor wasserij, strijken en opslag en een grote kookruimte volledig uitgerust met hoge kwaliteit apparatuur. De keuken is een functionele ruimte. De nacht/rustruimte is verdeeld over drie grote slaapkamers en twee badkamers.
De grote slaapkamer heeft een fantastische eigen badkamer met bad en douche en een grote kleedkamer. Het huis is in oktober 2018 volledig gerenoveerd met zeer hoogwaardige materialen. Het biedt airconditioning warm/koud met airzone apparatuur, centrale verwarming op aardgas, houten vloeren, wit gelakte deuren en een hoge kwaliteit wndows.

Wij kunnen u ook helpen met onze interieur inrichting en kant-en-klare diensten in meerdere talen.

Wat kunnen we u vertellen over deze woning?

Basisinformatie over gegevensbescherming: Beheerder: FOUND VALENCIA PROPERTY, S.L.U. Doel: Jouw vragen en opmerkingen beantwoorden. Je schrijft je in op onze tweewekelijkse nieuwsbrief als je ons je toestemming geeft. Rechtmatigheid: De gegeven toestemming. Ontvangers: Gegevens worden niet doorgegeven aan derden. Rechten: Je kunt je rechten uitoefenen op: toegang, rectificatie en verwijdering, alsmede overige rechten, door een e-mail te sturen naar welcome@foundvalencia.com. Dit wordt nader toegelicht in ons Privacybeleid.

Gerelateerde eigenschappen

ref: FC2030184

800.000 €

Provincie Valencia / Valencia Stad

358 m2
0 Plot
4 kamers
4 W.C.
0 zwembad

ref: FB2020025

2.800 €

Provincie Valencia / Valencia Stad

188 m2
0 Plot
0 kamers
1 W.C.
0 zwembad

ref: FB2010005

10.000.000 €

Provincie Valencia / Valencia Stad

460 m2
0 Plot
0 kamers
0 W.C.
0 zwembad

Plaats