SPAIN +34 96 344 77 74 | UK +44 (0)8000 243 140 | USA +1 888 489 1746

Duplex strandhuis te koop in "El Saler" Natuurpark, Valencia

Provincie Valencia / El Saler,
ref: FP3040522
365.000 €
109 m2
4 kamers
2 W.C.
1 zwembad
Ga terug

Deel deze woning

Eigendom informatie

Duplex strandhuis te koop in "El Saler Natural Park, Valencia.

Deze woning is gelegen in het Saler National Park, een natuurpark met beschermde planten en bloemen die inheems zijn in dit gebied.

Het park heeft de meest natuurlijke en indrukwekkende stranden van Valencia. In dit gebied kunnen we ook zeer traditionele plaatsen vinden, zoals de Albufera, waar u een boottochtje kunt maken en de beste paella's van de provincie kunt proeven op slechts 25 km van het centrum van de stad Valencia.

We zijn blij dat we dit rijtjesstrandhuis op slechts 25 km van Valencia en op slechts 250 meter van de zee kunnen presenteren. De woning heeft twee grote terrassen op elke verdieping.

Het hoofdhuis bestaat uit 109 m2, verdeeld over twee verdiepingen. Bij binnenkomst vinden we een grote hal die 4 slaapkamers en een badkamer verdeelt. Op de bovenverdieping vinden we een woonkamer die uitkomt op een groot open terras en een keuken met een kantoorgedeelte. Een badkamer met douche maakt deze verdieping compleet.

Het huis ligt op slechts 25 km van Valencia met gemakkelijke toegang tot de snelweg.

De urbanisatie is een volwassen woonwijk, gelegen in een natuurlijke en rustige omgeving, omgeven door natuurlijke stranden en is de ideale plek om te ontspannen en lange wandelingen te maken.

Naast de woning is er een gebied met een supermarkt en een fitnessruimte, tennisbanen, restaurants en alle dagelijkse voorzieningen.

Wat kunnen we u vertellen over deze woning?

Basisinformatie over gegevensbescherming: Beheerder: FOUND VALENCIA PROPERTY, S.L.U. Doel: Jouw vragen en opmerkingen beantwoorden. Je schrijft je in op onze tweewekelijkse nieuwsbrief als je ons je toestemming geeft. Rechtmatigheid: De gegeven toestemming. Ontvangers: Gegevens worden niet doorgegeven aan derden. Rechten: Je kunt je rechten uitoefenen op: toegang, rectificatie en verwijdering, alsmede overige rechten, door een e-mail te sturen naar welcome@foundvalencia.com. Dit wordt nader toegelicht in ons Privacybeleid.

CaracterísticasGerelateerde eigenschappen

ref: FP3040522

365.000 €

Provincie Valencia / El Saler,

109 m2
165 Plot
4 kamers
2 W.C.
1 zwembad

Plaats