BEL ONS +34 96 344 77 74

Country Villa te koop in Naquera, Valencia.

Provincie Valencia / Naquera
ref: FC2030384
320.000 €
330 m2
860 Plot
5 kamers
5 W.C.
1 zwembad
Ga terug

Deel deze woning

Eigendom informatie

Villa te koop Naquera in Valencia.

Dit gebied van Valencia is goed gelegen op slechts 18 km van Valencia en 6 km van het strand. Kenmerkend voor deze woning is de ligging. Tussen "Sierra Calderona" en "Puig Beach", op die manier kunt u genieten van zowel de zee en het platteland, en het prachtige uitzicht op de zee.Gebouwd in 1995, maar volledig hervormd in 2008 en perfect onderhouden, dit goed gepresenteerde huis heeft 860m2 van het terrein heeft een belangrijkste eigenschap van 330m2 die 5 tweepersoons slaapkamers en 5 badkamers verdeeld over 3 verdiepingen omvat.

Gelijkvloers/begane grond.- Een ruime woonkamer en eetkamer met een open haard, die comfortabel uit de tuin leidt. De onafhankelijke keuken is modern en volledig ingericht en uitgerust en wordt verkocht met inbegrip van elektrische huishoudapparaten zoals te zien op de foto's. Aangrenzend aan een grote bijkeuken. Op deze begane grond vinden we 3 tweepersoons slaapkamers en een complete badkamer, een badkamer voor de gasten. Een van de slaapkamers is en-suite met inloopkast en heeft een eigen badkamer.

Eerste verdieping.- Een onafhankelijk appartement met een andere woonkamer, complete badkamer, 2 tweepersoonskamers en een moderne keuken. Deze verdieping is perfect voor gastenverblijf door de onafhankelijkheid van de andere verdieping.

Kelder. Er is een enorme garage van 110m2 met een grote bijkeuken en een complete badkamer. Alle ramen zijn voorzien van dubbel glas en muggenhorren, gouden aluminium kozijnen en luiken.

De gehele woning is betegeld op de begane grond en in de bovenverdieping is massief hout. Naast de woning biedt het veel natuurlijk licht. Er is airconditioning in de units 3 op de begane grond en 2 op de bovenverdieping en er is een vaste telefoon en internetaansluiting.

Tuinen:  Prachtige aangelegde tuin. Er is een automatisch irrigatiesysteem dat alle gebieden van de tuinen beslaat. Er is een zwembad met een afmeting van 5X10m dat grenst aan een terrasgedeelte om te genieten van het prachtige Valenciaanse weer. Het zwembad is volledig gefilterd en heeft de vorm van een nier. De gemeentelijke belasting bedraagt ongeveer 500€ per jaar. Omgeven door een schilderachtig landschap is dit een populaire bestemming voor buitensporten, met name fietsen, wandelen in de bergen en bergbeklimmen. Er zijn alle stedelijke voorzieningen beschikbaar in Naquera, waaronder een medisch centrum, scholen, winkels, supermarkten en apotheken, en er is een metrostation in het nabijgelegen Moncada. Manises International Airport ligt op 15 km afstand.

Deze privé urbanisatie telt verschillende tennis- en paddelbanen en verschillende sportactiviteiten zoals Zumba en Pilates, we kunnen ook een bar-restaurant vinden.

Wat kunnen we u vertellen over deze woning?

Basisinformatie over gegevensbescherming: Beheerder: FOUND VALENCIA PROPERTY, S.L.U. Doel: Jouw vragen en opmerkingen beantwoorden. Je schrijft je in op onze tweewekelijkse nieuwsbrief als je ons je toestemming geeft. Rechtmatigheid: De gegeven toestemming. Ontvangers: Gegevens worden niet doorgegeven aan derden. Rechten: Je kunt je rechten uitoefenen op: toegang, rectificatie en verwijdering, alsmede overige rechten, door een e-mail te sturen naar welcome@foundvalencia.com. Dit wordt nader toegelicht in ons Privacybeleid.

CaracterísticasGerelateerde eigenschappen

ref: 2050007

1.900.000 €

Provincie Valencia / Naquera

500 m2
12000 Plot
5 kamers
3 W.C.
1 zwembad

ref: FC2030384

320.000 €

Provincie Valencia / Naquera

330 m2
860 Plot
5 kamers
5 W.C.
1 zwembad

ref: FC2020934

780.000 €

Provincie Valencia / Naquera

500 m2
3000 Plot
5 kamers
5 W.C.
1 zwembad

Plaats