BEL ONS +34 96 344 77 74

Appartement te koop in Burriana

Provincie Valencia / Borriana
ref: FP3040607
150.000 €
122 m2
3 kamers
2 W.C.
Ga terug

Deel deze woning

Eigendom informatie

Nieuw appartement op een uitstekende locatie in Burriana, de woning heeft drie slaapkamers, twee badkamers, grote woonkamer en keuken.

Het heeft een grote parkeerplaats in de tuin en een grote berging ook inbegrepen in de prijs. 

Het huis is gelegen in het centrum van de stad Burriana met alle noodzakelijke diensten. U kunt genieten van de jachtclub, de jachthaven met ligplaatsen en de vissershaven, evenals de tennisclub.

Op slechts een paar meter afstand vindt u educatieve centrum en openbaar vervoer in de buurt. De kust van Burriana wordt gevormd door drie stranden: het strand van El Grao, La Malvarrosa en het strand van El Arenal, gescheiden door golfbrekers die ze in intieme en vertrouwde plaatsen veranderen.

Het strand van El Arenal staat bekend om zijn fijne gouden zand en als ontmoetingsplaats voor de inwoners van Burriana en de omliggende dorpen. In de omgeving vinden we een natuurlijke plek met inheemse flora en fauna, El Clot. Op de 3 km lange route, grenzen we aan het einde van de Ana rivier, waarvan het water via verschillende bronnen naar de oppervlakte stijgt om in de zee terecht te komen.

 

Wat kunnen we u vertellen over deze woning?

Basisinformatie over gegevensbescherming: Beheerder: FOUND VALENCIA PROPERTY, S.L.U. Doel: Jouw vragen en opmerkingen beantwoorden. Je schrijft je in op onze tweewekelijkse nieuwsbrief als je ons je toestemming geeft. Rechtmatigheid: De gegeven toestemming. Ontvangers: Gegevens worden niet doorgegeven aan derden. Rechten: Je kunt je rechten uitoefenen op: toegang, rectificatie en verwijdering, alsmede overige rechten, door een e-mail te sturen naar welcome@foundvalencia.com. Dit wordt nader toegelicht in ons Privacybeleid.

CaracterísticasGerelateerde eigenschappen

ref: FP3040607

150.000 €

Provincie Valencia / Borriana

122 m2
0 Plot
3 kamers
2 W.C.
0 zwembad

Plaats