SPAIN +34 96 344 77 74 | UK +44 (0)8000 243 140 | USA +1 888 489 1746

180m2, 4 slaapkamer appartement in Historische locatie

Provincie Valencia / Valencia Stad / Ciutat Vella
ref: C3020099
540.000 €
180 m2
4 kamers
2 W.C.
Ga terug

Deel deze woning

Eigendom informatie

Zeer mooi, ruim en volledig gerenoveerd modern appartement van 180m2 op een uitstekende locatie op wakkere afstand van het historische centrum van Valencia.

Dit appartement wordt verkocht met een parkeerplaats inbegrepen en de garage is gelegen in hetzelfde gebouw met een lift. De keuken is voorzien van hoge kwaliteit elektro huishoudelijke artikelen en er is een bijkeuken met apparatuur. Er is een 5 rings elektrische inductiehobb. Er is een eethoek voor 4 personen in de keuken. De woonkamer en de belangrijkste eethoek is een ruime kamer die leidt naar een overdekt terras met verdere eetruimte en met uitzicht op een park beneden. De hoofdslaapkamer heeft een aangrenzende inloopkast.

Er is vloerverwarming en airconditioning via kanalen.

Het gebouw heeft een lift en is aangepast voor rolstoelgebruikers. Er is een portier aanwezig tijdens kantooruren. Deze woning ligt op korte loopafstand van het prachtige historische centrum van Valencia.

Dit gebied beschikt over grote historische monumenten, galerijen, werelderfgoed, pleinen en mooie kronkelende straatjes op korte afstand. Valencia stad heeft een drukke sociale en culturele kalender en veel van deze festivals worden gevierd door de straten van het historische centrum.

Het "Las Fallas" festival in maart van elk jaar is waarschijnlijk het meest bekende van deze festivals waar de hele stad viert met straatfeesten, processies in traditionele kleding, vuurwerk en een laatste superfeest op 19 maart waarbij beeltenissen rond de hele stad worden verbrand. Lokaal bekend als de "Barrio del Carmen" of "El Carmen" omvat het gebied het Plaza de la Virgen met de Basiliek en de hoofdkathedraal, Plaza de la Reina, La Lonja de la Seda - UNESCO werelderfgoed, de fantastische Mercado Central (Centrale Markt) versmarkt, IVAM moderne kunstgalerie en het hoofdplein en stadhuis het Plaza del Ayuntamiento. El Carmen biedt een uitstekend nachtleven met een ruime keuze aan restaurants, cafés en bars. Het heerlijke klimaat van Valencia maakt het mogelijk om bijna het hele jaar door buiten te eten en op het terras te genieten van de koffiecultuur. Er zijn uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer naar dit gebied met verschillende openbare buslijnen vanaf Plaza de la Reina en de metro vanaf het station Estación del Norte, dat ook het station op het vasteland is. De AVE-hogesnelheidstrein naar Madrid en Sevilla vertrekt vanaf het nabijgelegen station Joaquin Sorolla. Vanuit het historische centrum van Valencia ligt Manises International Airport op 11 km afstand met routes naar vele grote Europese steden. De haven van Valencia ligt op 6 km van de Barrio del Carmen met regelmatige veerboten naar Ibiza en de Balearen en in de buurt van de haven ligt het prachtige strand Malvarossa en Paseo Maritimo met bijna 5 km zandstranden en een uitstekende selectie van restaurants en cafés.

Wat kunnen we u vertellen over deze woning?

Basisinformatie over gegevensbescherming: Beheerder: FOUND VALENCIA PROPERTY, S.L.U. Doel: Jouw vragen en opmerkingen beantwoorden. Je schrijft je in op onze tweewekelijkse nieuwsbrief als je ons je toestemming geeft. Rechtmatigheid: De gegeven toestemming. Ontvangers: Gegevens worden niet doorgegeven aan derden. Rechten: Je kunt je rechten uitoefenen op: toegang, rectificatie en verwijdering, alsmede overige rechten, door een e-mail te sturen naar welcome@foundvalencia.com. Dit wordt nader toegelicht in ons Privacybeleid.

CaracterísticasGerelateerde eigenschappen

ref: FL3020453

1.200.000 €

Provincie Valencia / Valencia Stad / Ciutat Vella

100 m2
0 Plot
2 kamers
2 W.C.
0 zwembad

ref: C3020161

540.000 €

Provincie Valencia / Valencia Stad / Ciutat Vella

170 m2
0 Plot
3 kamers
2 W.C.
0 zwembad

ref: FV3030110

299.000 €

Provincie Valencia / Valencia Stad / Ciutat Vella

80 m2
0 Plot
1 kamers
2 W.C.
0 zwembad

Plaats