BEL ONS +34 96 344 77 74

Verkoop je woning in Valencia met onze hulp

sell-your-property-in-foundvalencia.jpg

Maandelijks bereiken we kopers in meer dan 40 landen via marketingactiviteiten in meerdere talen. Found Valencia is Valencia's onbetwiste makelaar voor internationale kopers. Veelvoudig onderscheiden, meertalig en meer dan 20 jaar in het vak. Wij zijn de voor de hand liggende keuze als het gaat om het vinden van de beste koper voor jouw woning.

Naast reclame op de belangrijkste internationale vastgoedportalen, PR- en vakbeurzen, hebben we ons eigen “in house marketing team” dat zich toelegt op het behoud van onze internationale marktpositie en het aanboren van nieuwe markten.

Ons marketingteam komt wekelijks bijeen om de wisselkoersen te controleren en te bespreken en is voortdurend gericht op het verbeteren van onze marketingactiviteiten.

Als je een afspraak wilt maken met Found Valencia om het aanbieden van je woning aan de internationale markt te bespreken, vul dan het onderstaande contactformulier in.

European Property Prijzen

Found Valencia is onderscheiden met de “ Beste Makelaarswebsite” prijs.

Verkoop je woning

Gratis taxatie

Basisinformatie over gegevensbescherming: Beheerder: FOUND VALENCIA PROPERTY, S.L.U. Doel: Jouw vragen en opmerkingen beantwoorden. Je schrijft je in op onze tweewekelijkse nieuwsbrief als je ons je toestemming geeft. Rechtmatigheid: De gegeven toestemming. Ontvangers: Gegevens worden niet doorgegeven aan derden. Rechten: Je kunt je rechten uitoefenen op: toegang, rectificatie en verwijdering, alsmede overige rechten, door een e-mail te sturen naar welcome@foundvalencia.com. Dit wordt nader toegelicht in ons Privacybeleid.